G.Saray'dan F.Bahçe'yi çıldırtacak teklif

Transfer sezonunun ilk büyük düellosu Fenerbahçe ile Galatasaray arasında patlak verdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Mayıs 2011 05:19
G.Saray'dan F.Bahçe'yi çıldırtacak teklif

Fanatik gazetesi Fenerbahçe ve Galatasaray'ın transfer kapışmasından ayrıntılara yer verdi. Galatasaray’da 14 Mayıs’taki seçimin 1 numaralı favorisi olarak gösterilen Ünal Aysal’ın, hem Eskişehir’e hem de Sezer’e çok daha cazip bir öneri sunduğu ortaya çıktı.

6 MİLYON EURO TEKLİF ETTİLER

Yönetim kurulunda yer almamasına rağmen Aysal’ın sağ kolu olan Bülent Tulun aracılığıyla Eskişehirspor’a iletilen teklif geri çevrilecek gibi değil; Tam 6 milyon Euro.

Sezer Öztürk’e önerilen yıllık ücret ise Fener’in teklif ettiği 1.2 milyon Euro’dan 300 bin Euro (Yaklaşık 600 bin TL) daha fazla. Galatasaray kanadından gelen bu sürpriz hamle sonrası Fenerbahçeliler’in transfere nasıl yaklaşacağı merak konusu.

İKİNCİ TOPUZ VAKASI OLUR MU?

Hatırlanacağı üzere önceki sezon Beşiktaş, o dönem Kayserispor’da forma giyen Mehmet Topuz’la ön protokol yapmış ancak bizzat Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım devreye girerek önce Kayseri yönetimiyle ardından da Topuz’la resmi imzaları atıp, yılın düellosundan galip çıkmıştı.

Benzer bir senaryonun Fenerbahçe ile Galatasaray arasında yaşanması da yüksek olasılık.

SEZER ÖZTÜRK KİMDİR?

Doğum tarihi: 3 Kasım 1985
Doğum yeri: Köln, Almanya
Boyu: 1.76 m
Mevkii: Orta Saha
Oynadığı takımlar: B.Leverkusen, Germinal Beerschot, Nürnberg, Manisaspor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.