Galatasaray 3-0 Liverpool

Galatasaray, Arena'da Liverpool'u dağıttı: 3-0

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Temmuz 2011 10:31
Galatasaray 3-0 Liverpool

Galatasaraylılar bu Galatasaray'ı çok özlemişti... Koşan, mücadele eden, rakibinin ismine aldırmadan saldıran ve kazanan Galatasaray'ı...

Fatih Terim'in Galatasaray'ı yeni sezon öncesindeki en önemli hazırlık maçlarından birinde İngiliz devi Liverpool'u 2-0 yenerken futboluyla büyük alkış aldı. Cim Bom'un eksiği ilk 45 dakikakadik müthiş performansını 2. yarıya taşımasını engelleyen fizik gücüydü...

Fatih Terim'in TT Arena'daki ilk maçında rakip İngiliz futbolunun en büyük markalarından Liverpool'du... Yedek ağırlıklı bir kadro ile sahaya çıkan Liverpool önünde Galatasaray, özellikle ilk 45 dakikada ezici bir futbol olnadı. Sahanın tek hakimi olan sarı kırmızılılar adeta Liverpool'u sahadan sildi.

Maça Aykut, Ujfalusi, Gökhan Zan, Servet, Hakan, Melo, Kazım, Sabri, Selçuk, Arda, Baros on biri ile başlayan Galatasaray'ın karşısına Liverpool ise Doni, Flanagan, Martin Kelly, Kyrgiakos, Insua, Robinson, Poulsen, Shelvey, Degen, Joe Cole, Carroll ile çıktı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.