Galatasaray Taraftarına Müjde

Galatasaray Taraftarına Müjde

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Mart 2017 15:59
Galatasaray Taraftarına Müjde

Iyaş Bulvar AVM GS Store mağazasını Galatasaray taraftarı ile buluşturuyor. Geçtiğimiz günlerde BJK Store mağazası ile taraftarlarına hizmet vermeye başlayan Iyaş Bulvar AVM’de GS Store mağazası da hazırlıklarını tamamladı. Aynı zamanda Iyaş Bulvar AVM’de çok kısa zamanda Isparta’nın en büyük ayakkabı mağazası Flo Outlet de bölge halkına hizmet vermeye başlayacak.

İlimizde büyük yatırım projelerine imza atan IYAŞ A.Ş.tarafından  hayata geçirilen Iyaş Bulvar AVM projesi; Isparta’nın yeni cazibe merkezi olarak büyümeye devam ediyor. 12.000m2 kiralanabilir alana sahip ve içerisinde 30 mağazası ve çeşitli stantlarla hizmet vermesi hedeflenmekte  olan Iyaş Bulvar AVM, 1000 araçlık açık otoparka sahip. Iyaş Bulvar, Köfteci Yusuf  lokomotifliğinde yola çıkarak, kısa sürede Iyaş Hipermarket,  Aktur Eğlence Merkezi ve Banio Yapı Market ile daha da güçlenerek yoluna devam etmekte, her geçen gün  marka karmasına yenileri eklenmekte. Taç Linens, Flo, Gloria Jeans, BJK Store, GS Store, Yöremar, Kardelen Eczanesi ve Kozmetik, Gül Şekerim Gül Ürünleri de yeni mağazalar içerisinde yerini aldı. Mağazalarla sınırlı kalmayan Bulvar AVM bünyesinde Bebeto Şekerleme, Çiğköftem, Çikolata İstasyonu standlarına da yer veriyor. Otopark içerisinde konumlandırılan Turtle Wax araç yıkama istasyonu da hizmet vermeye başlamış durumda.

Bölge ekonomisine ve istihdamına büyük katkı sağlayan IYAŞ BULVAR AVM,  sektörde hizmet standartlarını yükselterek, güvenilirlik, ekonomiklik, kalite ve saygınlık prensiplerinden taviz verilmeden bölge halkına hizmet vermeye devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.