Galatasaray Yeni Sezona Kötü Başladı

Napoli karşısındaki savunma zorlu sezon öncesi güven vermedi. Birbirinden basit 3 gol yendi. Üstüne üstlük, Dany ve Muslera aynı anda kırmızı kartla atıldı. Yabancı krizi de hâlâ çözülemedi. Sahaya ayak basan 11'in sadece 3'ü yerliydi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Temmuz 2013 11:11
Galatasaray Yeni Sezona Kötü Başladı

Napoli ile İtalya’da karşılaşan Galatasaray sahaya yıldız oyuncularından kurulu bir kadroyla çıktı. Karşılaşmaya kötü başlayan Sarı-Kırmızılı takım orta alanda rakibine büyük alan bıraktı. Hızlı ataklarla çıkan Napoli ise 4. dakikada Dzemaili’nin ortasına Pandev’in kafayı vurmasıyla öne geçti: 1-0. Slovenya kampı boyunca yan top çalışan Cim Bom golü çalıştığı yerden yedi. 10. dakikadan sonra Cim Bom her ne kadar oyuna ortak olmaya çalışsa da top bir türlü Burak ve Drogba’ya geçmedi.

İtalyanlar ise kontrataklarla pozisyon aradı. 40. dakikada Selçuk pasını ceza sahası içerisindeki Drogba’ya verdi. Yıldız oyuncunun şutunu kaleci çıkardı. Pozisyonun devamında bu kez Sneijder sert vurdu Rafael yine başarılıydı. İlk yarı boyunca Aslan, savunmada aksadı. Özellikle Dany ve Chedjou’nun arasına atılan uzun paslar Muslera’ya zor anlar yaşattı. Napoli soyunma odasına 1-0 galip gitti.

Amrabat yetmedi
Terim 2. yarıya 3 değişikle başlarken 46. dakikada Selçuk’un serbest vuruştan ortasına dokunan Chedjou eşitliğe sağlamaya çok yaklaştı. İkinci yarıya iki takım da son derce hızlı başladı. İki ekip de daha cesur ataklar gerçekleştirdi. 58. dakikada Amrabat bire birde rakibini ekarte etti ve ceza sahası içerisinde çaprazdan sert vurdu, skora denge geldi: 1-1. 62. dakikada ceza sahası içerisinde Drogba’ya yapılan faulü es geçen hakem Sarı-Kırmızılılar’ın penaltısını vermemiş oldu. 81. dakikada savunmanın arkasına sarkan Muslera’yı mağlup etmeyi başardı: 2-1. 90’da ise penaltı atışını gole çeviren İnsigne skoru belirledi. Rakibine
3-1 mağlup Aslan’da savunma hataları dikkat çekiciydi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.