Galatasaray'a Kupa Sürprizi

Avrupa futbolunun en prestijli hazırlık turnuvalarından Emirates Cup'ta şampiyon olan Galatasaray, havalimanında ilginç bir sürprizle karşılaştı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Ağustos 2013 11:33
Galatasaray'a Kupa Sürprizi

Galatasaray , yeni sezon hazırlıkları kapsamındaİngiltere ’nin Londra kentinde katıldığı Emirates Cup turnuvasını şampiyonlukla tamamladı. Sarı-kırmızılı kafile, İngiltere’nin Londra kentinde bulunan Gatwick Havalimanı’na geldiğinde ise bir sürpriz ile karşılaştı.

Havalimanında bulunan THY Check-in kontuarlarının ekranlarında yazan "Şampiyon Galatasaray" yazısı futbolcuları mutlu ederken, bu sürpriz bir anda takımın gündem konusu oldu. Galatasaray kaptanı Sabri Sarıoğlu, konuyla ilgili olarak, "Yazıyı gördük ve çok şaşırdık. Çok güzeldi. Bu organizasyonu hazırlayanlara çok teşekkür ederiz. Güzel bir uğurlama yaptılar" dedi. Sarı-kırmızılılar, Türk Hava Yolları'ndan kiralanan özel bir uçakla saat 04.00’te yurda döndü.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.