Galatasaray'a Muslera Müjdesi

Galatasaray kalesi 5 yıl daha Muslera'ya emanet! Uruguaylı kaleciyle her konuda anlaşmaya varıldı, süreci ise menajeri Daniel Fonseca'nın uzattığı ortaya çıktı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Mayıs 2014 10:07
Galatasaray'a Muslera Müjdesi

Devre arasında Galatasaray'a 19 yaşındaki Uruguaylı yıldız adayı Giorgian De Arrascaeta'yıaldıramayan Fonseca, Ontivero transferine bozuldu ve Muslera için sorun çıkardı. Yenisözleşmede imza parasından, menajerlik komisyonuna kadar yönetime ağır şartlar sundu.

Fonseca ile başa çıkamayacağını anlayan sarı-kırmızılı yöneticiler de Muslera'dan menajerini devre dışı bırakmasını istedi. Galatasaray'da mutlu olan Muslera sonunda Fonseca ile ilişkisini kesti ve transfer mutlu sonla bitti.

2 milyon Euro garanti paraya oynayan Muslera, yeni sözleşmesine göre 2.5 milyon Euro'nun üzerinde garanti para ve maç başı ücret alacak. Bunun karşılığında 2016'da bitecek sözleşmesi 2019'a kadar uzatıldı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.