Galatasaray'da Amrabat Krizi

Malaga geçen sezon kiraladığı Amrabat için Galatasaray ile yeniden el sıkıştı. Faslı oyuncu ise “Madem takımda düşünülmüyorum neden 9 milyon euro vererek beni aldılar!” diyerek duruma tepki gösterdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Ağustos 2014 13:28
Galatasaray'da Amrabat Krizi

Galatasaray'da Amrabat krizi patladı. Aslan'ın Galatasaray'ın Fas asıllı Hollandalı futbolcusu Nordin Amrabat, yarım dönem oynadığı Malaga'da öyle izler bıraktı ki İspanyol takımı, kendisinden bir türlü vazgeçmiyor. La Liga temsilcisi, Galatasaraylı yetkililerle tecrübeli orta saha oyuncusunu 1 sezonluğuna kiralık olarak transferi üzerine anlaşmaya vardı. Buna göre Sarı-Kırmızılılar, herhangi bir kiralama bedeli talep etmeyecek; Amrabat'ın 1 yıllık ücretinin tamamı güney İspanya temsilcisi tarafından ödenecek.

Kulüpler anlaşmaya vardı. Ancak Amrabat, Galatasaray'dan ayrılmak istemiyor. Faslı oyuncunun "Ben Galatasaray'da henüz gerçek gücümü göstermedim. Bir sezon tam olarak oynamak istiyorum. Bu karara anlam veremiyorum. Madem ben takımda düşünülmüyorum, öyleyse neden 9 milyon euro verilerek, üstelik yaşanan pek çok gerginliğe karşı beni Kayserispor'dan transfer ettiler" dediği öğrenildi.

KANATLARDA ALTERNATİF BOLLUĞU

Yabancı transferi, kadroda düşünülmeyen yabancıların gönderilmesine bağlı. Amrabat şans buluyor. Ancak yabancı kısıtlaması var. Yasin Öztekin ile birlikte kanatlarda alternatifler çoğaldı. Yöneticiler, Faslı oyuncunun en azından bir sezon daha kiralık olarak Malaga'da oynamasından yana. Ancak Amrabat’ın kararı bu konuda önemli.

Zira yönetim Faslı oyuncunun gitmesine isterken, takımın teknik direktör Prandelli, 27 yaşındaki futbolcunun kalmasından yana tavır koyuyor. Sarı-Kırmızılı kulüp, Nordin Amrabat için Süper Lig’e veda eden Kayserispor’a 8 milyon euro, eski takımı PSV Eindhoven’a da 600 bin euro bonservis ücreti ödemişti. (Bugün)

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.