Galatasaray'da Transfer Savurganlığı

Bu sezon transferin en hareketli takımı olan Galatasaray, bir yandan kadrosunu yeni yabancılarla güçlendirirken diğer yandan da mevcut yabancı oyuncularına yol veriyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 31 Ağustos 2011 12:55
Galatasaray'da Transfer Savurganlığı

Sarı-Kırmızılı yönetim, Teknik Direktör Fatih Terim'in transferine onay verdiği kaleci Fernando Muslera, Felipe Melo, Tomas Ujfalusi, Johan Elmander, Emmanuel Eboue gibi yabancıları renklerine bağlarken, orta saha ve forvet oyuncu arayışlarını da büyük bir hızla sürdürüyor.

Başkan Ünal Aysal yönetimi bu transferleri yaparken eski Başkan Adnan Polat tarafından transfer edilen yabancı oyunculardan sadece Çek golcü Milan Baros takımda kalabildi.

Sarı-Kırmızılı yönetim, Terim tarafından istenmeyen Pino, Culio, Stancu, Zapata, Lorik Cana, Lucas Neill ve Harry Kewell ile yollarını bir bir ayırdı. Kewell, Neill, Zapata'yı bedelsiz gönderen Başkan Ünal Aysal yönetimi, geçen sezon 4 milyon 500 bin Euro'ya alınan Lorik Cana'yı ise kaleci Muslera'ya karşılık Lazio'ya bedava verdi.

Pino, Culio ve Stancu için ise iyi bir teklif gelmeyince Sarı-Kırmızılı yönetim, çareyi bu oyuncuları kiralamakta buldu. Devre arasında 5 milyon Euro'ya alınan Stancu ile 2 milyon Euro'ya transfer edilen Culio, Orduspor'a toplam 700 bin Euro karşılığında bir yıllığına verildi. Geçen sezon 3 milyon Euro karşılığında büyük umutlarla transfer edilen Kolombiyalı oyuncu Pino da dün Suudi Arabistan'ın Nassr Saudi Kulübü'ne 400 bin Euro karşılığında bir yıllığına kiralandı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.