Galatasaray'da Yeni Hoca Denizli Mi?

Sarı kırmızılı camiada seçime kısa süre kala tek aday olan Alp Yalman, adaylıktan çekileceği iddialarını yalanladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Eylül 2014 17:41
Galatasaray'da Yeni Hoca Denizli Mi?


İşte Yalman'ın açıklamaları;
- Galatasaray başkanlığı adaylığından çekilmek gibi bir düşüncem yok. Hiç kimse merak etmesin, heyecanlanmasın. Endişe etmesin.
- Bütün mesele gelir, gider hesabını düzgün ayarlayabilmek. İnşallah bunu da yaparız. Bütün hesaplarımızı başkanlık üzerine yaptık. Listem hazır. Onu da divana teslim ettiğim zaman öğrenmiş olacaksınız.
- Galatasaray'da halledilmesi gerekli her şeyi halletmek için geliyoruz. İç ve dış barış çok önemli. Az laf söyleyip çok iş yapmak lazım. Artık fazla konuşmak değil, iş yapmak zamanı.
- Galatasaraylılar heyecanlarından vazgeçmesinler, yüreklensinler. Destek, omuz versinler. Galatasaray kötü günlerini çok rahatlıkla atlatacaktır. Yönetime gelen bir avuç insan değil bütün Galatasaraylılar birlikte yapacak.
- Şu anda Galatasaray'ın antrenörü var. Anlaşması olan kıymetli bir antrenör. Mustafa Denizli hakkında o kadarını fazla konuşmanın gereği yok. Eğer öyle bir zaman gelirse hepsini hallederiz.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.