Galatasaray'dan Flaş Transfer

Euroleague'de mücadele edecek olan sarı-kırmızılılar, önemli bir transfer daha gerçekleştirdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Ağustos 2013 12:21
Galatasaray'dan Flaş Transfer

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray Liv Hospital, CSKA Moskova'dan ayrılan Zoran Erceg ile sözleşme imzaladığını açıkladı.

Yeni sezonda THY Euroleague'de mücadele verecek olan Galatasaray Liv Hospital, Final- Four için iddialı bir kadro oluşturma adına bir transfer daha gerçekleştirdi. Sarı-kırmızılılar, CSKA Moskova'dan ayrılan, koç Ergin Ataman'ın eski öğrencisi Zoran Erceg ile 2 senelik anlaşmaya vardığını açıkladı.

Zoran Erceg, 2011-12 sezonunda Ergin Ataman’ın çalıştırdığı Beşiktaş Milangaz ile Türkiye Ligi, Türkiye Kupası ve FIBA Eurochallenge kupası şampiyonluğu yaşadı. Sırp yıldız, 2012-13 sezonu öncesi ise Rusya’nın CSKA Moskovatakımına imza attı. Sırbistan Milli Takımı’nın da formasını giyen Erceg,geçtiğimiz sezon Euroleague’de 6.2 sayı, 2.5 ribaund; VTB Ligi’nde ise 7.1 sayı, 1.8 ribaund ortalamaları elde etti.
4 numara pozisyonu için uzun süredir arayışlarını sürdüren G.Saray, 28 yaşındaki 2.11’lik oyuncunun transferi ile birlikte Galatasaray transferi büyük ölçüde tamamlamış oldu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.