Galatasaraylı İbrahim'e Profesyonel Lisans Engeli

Galatasaray'ın Ajax karşısındaki 2. golünü atan 18 yaşındaki İbrahim Coşkun'un profesyonel lisansı olmadığı ortaya çıktı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Ocak 2014 14:25
Galatasaraylı İbrahim'e Profesyonel Lisans Engeli

Ajax karşısında Galatasaray'ın galibiyet golünü atan İbrahim Coşkun, bu sezon başında Auxerre'den transfer edildi. Ancak 1995 doğumlu futbolcu için yetiştirme bedeli ödenmediği için profesyonel lisans çıkartılamıyor.

GALATASARAY'IN İKİNCİ GOLÜNÜ ATTI
Antalya Cup'ta Ajax ile oynanan maçta Galatasaray'ın ikinci golünü atan İbrahim Coşkun bir anda tüm dikkatleri üzerine çekti. 19 yaşındaki futbolcu fiziği ve top tekniği ile beğeni kazandı. Akıllara İbrahim'in neden şimdiye kadar kadroya alınmadığı gelirken, gerçek kısa sürede anlaşıldı.

YETİŞTİRME BEDELİ ÖDENMEDİĞİNDEN PROFESYONEL LİSANSI YOK
Auxerre'den sezon başında transfer edilen genç oyuncu için sarı-kırmızılılar, Fransız kulübüne henüz yetiştirme bedeli olan 300 bin euro'yu ödemedi. İbrahim Coşkun bu nedenle profesyonel imza atamıyor ve A Takım'ın resmi maçlarına çıkamıyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.