Galibiyet Halinde Kurs Ücreti Alınmayacak

Modern Sürücü Kursu Sahibi İsmail Rüştü Çelik, "Pazar günü iç sahada oynanacak Gümüşhane maçını kazanmaları halinde ehliyeti olmayan Ispartasporlu futbolculardan kurs ücreti almayacak" dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Mart 2011 10:03
Galibiyet Halinde Kurs Ücreti Alınmayacak

Modern Sürücü Kursu Sahibi İsmail Rüştü Çelik, "Pazar günü iç sahada oynanacak Gümüşhane maçını kazanmaları halinde ehliyeti olmayan Ispartasporlu futbolculardan kurs ücreti almayacak" dedi

Daha önce de Ispartaspor’un zorlu dönemlerinde maddi ve manevi destek veren işadamı Çelik, “Özveriyle mücadele eden gençlerimize böyle bir jesti yapmayı uygun bulduk. Bu takım hepimizin. Herkes üzerine düşen görevi yapmalı” dedi.

Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta kâbus dolu günler geçiren ve son 2 haftada alınan 4 puanla kümede kalma umutlarını artıran Ispartaspor’a tüm kentin sahip çıkması gerekiyor.

Modern Sürücü Kursu Sahibi İsmail Rüştü Çelik, ligde zor günler geçiren Ispartaspor’a herkesin destek vermesi gerektiğini söyledi. Çelik, takımın şu an da çok kritik bir durumda olduğunu, birlik ve beraberlikle bu zor günlerden aşılaşacağını belirtti.

Pazar günkü Gümüşhane maçının çok önemli olduğunu söyleyen Çelik, “Ispartasporlu futbolcular sezon başından bu yana büyük fedakârlıklar yapıyorlar. Bu takıma tüm kent sahiplenmeli. En büyük mülki amirinden, kamu kurum kuruluşlarından taraftarına kadar herkes bu takımı kucaklamalı. Bir tek Ispartasporumuz var. Pembe-yeşilli takımın kıymetini bilmeliyiz” dedi.

Zorlu maçı kazanmaları halinde ehliyeti olmayan futbolculardan kurs ücreti almayacaklarının müjdesi veren İşadamı Çelik, “Bizde futbolcularımıza böyle jest yapmayı uygun bulduk. Özverileri ortada. Bu davranışın örnek olmasını diliyor, herkesinde bu takıma katkı sağlamasını bekliyoruz. Ben inanıyorum ki, bu takım güçlü rakiplerine karşı ligde kalacak. Bu zorlu savaşta gençlerden maddi ve manevi desteklerimizi esirgemeyelim. Biz, üzerimize düşen görevleri yerine getiriyoruz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum