Garnizon Komutanından Emniyet Müdürüne Ziyaret

İç Güvenlik Eğitim ve Tatbikat Merkez Komutanı Tuğgeneral Mustafa Kurutmaz ile birlikte Libya’dan ülkemize gelerek İç Güvenlik Eğitim ve Tatbikat Merkez Komutanlığında askeri eğitim alan heyetin yöneticileri İl Emniyet Müdürü Mehmet Or’u makamında ziyaret

Yayınlanma:
Garnizon Komutanından Emniyet Müdürüne Ziyaret

İç Güvenlik Eğitim ve Tatbikat Merkez Komutanı Tuğgeneral Mustafa Kurutmaz ile birlikte Libya’dan ülkemize gelerek İç Güvenlik Eğitim ve Tatbikat Merkez Komutanlığında askeri eğitim alan heyetin yöneticileri İl Emniyet Müdürü Mehmet Or’u makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette, ülkemize gelerek ilimizde İç Güvenlik Eğitim ve Tatbikat Merkez Komutanlığında askeri eğitim almaya başlayan Libya uyruklu askeri personel hakkında bilgi veren Kurutmaz, İl Emniyet Müdürü Or’un göreve başladığından beri iki kurum arasındaki diyalog ve işbirliğinin çok iyi bir duruma geldiğini, ilimizde yapmakta olduğu çalışmaları yakından takip ettiklerini belirtti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Emniyet Müdürü Or, Libya’dan ülkemize gelen askeri personel ile yakından ilgilenerek kendilerine yöresel hediyeler takdim ettiler. Ziyaret karşılıklı iyi niyet ve temenniler ile sona erdi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.