Gaspçılar Tutuklandı

11 Kişi Parmaklıklar Arkasına...

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Ağustos 2015 12:54
Gaspçılar Tutuklandı

12 Ağustos tarihinde Fatih Mahallesi'nde iki farklı motor kulübü üyeleri arasında çıkan olayın ardından polis ekiplerinin yürttüğü çalışma sonrasında olayla ilgili 11 kişi tutuklandı.

Konuyla ilgili Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi;

12 Ağustos 2015 tarihinde Fatih Mahallesi 156. Cadde üzerinde “gasp, 6136 S.K.M. ve kasten yaralama” olayının meydana geldiğinin bildirilmesi üzerine Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz tarafından olay mahalline intikal edilmiştir.

Ekiplerimiz tarafından olay mahallinde bulunan müşteki A.S.İ, B.A., N.T.A., ve K.C. isimli şahıslar ile görüşülmesi neticesinde farklı motosiklet kulübü oldukları anlaşılan tarafların kendi kulüplerine ait yelekleri giymelerinden dolayı aralarında bir tartışma yaşandığı, bu sırada tarafların birbirlerini darp ettikleri, şüpheli şahısların kendilerine ait üzerlerindeki yelekleri zorla aldıkları ve yeleklerinin ceplerinde paralarının bulunduğunu, daha sonra şüpheli şahısların 32 plakalı bir araçla olay mahallinden kaçtıklarını belirtmeleri üzerine alınan bilgiler doğrultusunda araştırmalara başlanılmıştır.

Kısa süre sonra müştekilerin verdikleri bilgiler doğrultusunda belirtilen araca benzeyen ve araç içerisinde belirtilen eşkâlleri taşıdıkları anlaşılan şahısların Zafer Mahallesi 212. Cadde üzerinde görülmesi üzerine ekiplerimiz tarafından araç durdurulmuş ve içerisindeki şahıslar yakalanmış olup, araçta yapılan aramada 11 adet bıçak, 2 adet şok cihazı, 1 adet kısa namlulu tüfek ve bu tüfeğe ait fişekler ile müştekilere ait olduğu anlaşılan 3 adet deri yelek bulunarak muhafaza altına alınmıştır.

Konu ile ilgili olarak Cumhuriyet Savcılığının talimatları doğrultusunda mevcutlu olarak adli makamlara sevk edilen 12 şüpheli şahıstan E.A., M.D., T.T., S.O., K.E.Z., M.C.S., A.M.Y., M.C.U., O.Ç., A.B., E.Ü. isimli şahıslar TUTUKLANARAK cezaevine gönderilmiş olup, S.S.Ç. Ö.S. ise savcılık sorgusundan sonra serbest bırakılmıştır.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.