Gazeteciler Cemiyeti'nden Demokrat'a Kutlama

Gazeteciler Cemiyeti'nden Demokrat'a Kutlama

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Mart 2018 10:31
Gazeteciler Cemiyeti'nden Demokrat'a Kutlama

Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Karahan, yayın hayatında 71. yılını kutlayan Gazeteniz Demokrat için kutlama mesajı yayınladı. Karahan; “Geçmişi başarılarla dolu olan gazeteniz, Türk basının ulu bir çınarı haline gelmiştir” dedi.

Türk yerel medyasına 71 yıllık bir damga vuran Demokrat Gazetesi kuruluş yıldönümünü kutluyor. Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı, Akdeniz Gazeteciler Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Basın İlan Kurumu Genel Kurul Üyesi Şevket Karahan, Demokrat Gazetesi’nin 71. yılı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Karahan mesajında; “Türk yerel medyasına damga vuran basın kuruluşlarından Demokrat Gazetesi’nin kuruluşunun 71. Yıldönümünü kutluyorum.

Kurulduğu günden bu yana yayın çizgisini koruyan, Isparta menfaatleri doğrultusunda haber üreten kuruluşunuz, hepimizin gurur kaynağı olmuştur. 17 Mart 1947 tarihinde yayın hayatına başlayan ve günümüze kadar gelen Demokrat Gazetesi, gücünü her zaman okuyucularından almıştır. Geçmişi başarılarla dolu olan gazeteniz, Türk basının ulu bir çınarı haline gelmiştir.

Ulusal yayın yapan birçok gazeteden daha eski olan yayın kuruluşunuz, ‘Önce Halk, Önce Isparta’ politikasıyla gönüllerde taht kurmuştur. Bu duygu ve düşüncelerimle gazetenin 71. Yıldönümünü kutlar, başta imtiyaz sahibi Emre Altuğ olmak üzere, Genel Müdür Sami Toksöz’ü, Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Bora Tüfekli’yi, Haber Müdürü Nasuh Özkan’ı, haber merkezinin emekçilerinden Yunus Özler’i, Grafik – Tasarımcılarınız Mustafa Çiçen ve Emel Perçin’i, Spor ve Asayiş Muhabiriniz Numan Büyükünsal’ı, Abone ve Reklam Pazarlama Sorumlunuz Yusuf Hırka ve Büşra Akgül’ü canı gönülden kutlarım” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.