Gazeteciler Günü'ne Özel Kampanya

Gazeteciler Günü'ne Özel Kampanya

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Ocak 2022 13:45
Gazeteciler Günü'ne Özel Kampanya

Isparta Tatlıses Çiğköfte, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle basın mensuplarına özel  kampanya başlattı.

Ajans32 Haber Müdürü Ertuğrul Engin, kendisine ait olan Isparta’daki Tatlıses Çiğköfte şubelerinde Gazeteci meslektaşlarına özel ‘Yüzde 50’si bizden’ kampanyası başlattıklarını açıkladı. Engin, “Meslektaşlarımızın alacakları paketlerin yüzde 50 fazlası tarafımızdan hediye edilecek” dedi.

Engin, zor şartlar altında mesleklerini icra eden meslektaşlarının, basın meslek ilkeleri doğrultusunda görevlerini en iyi şekilde yerine getirdiklerini belirterek, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

Tatlıses Çiğköfte olarak Isparta’da ki şubelerinden alışveriş yapan gazetecilere yüzde 50 indirim uygulayacaklarını ifade eden Engin, “Piyasada lider konumda olan Tatlıses Çiğköfte, en lezzetli, en kaliteli ve en sağlıklı çiğköfteyi müşterilerine ulaştırıyor. Yüzde yüz simit esmer buğur ve gerçek isot kullanılarak yapılan Tatlıses Çiğköfte’nin yapımında su kullanılmıyor. Tatlıses Çiğköfte’yi herkes rahatlıkla tüketebilir” dedi. 

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.