Gazeteciler Tek Yürek

Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Karahan ve Genel Sekreter Yunus Özler, Aktif Gazeteciler Derneği Yönetimine 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Ocak 2014 10:44
Gazeteciler Tek Yürek

KARAHAN; “BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE OLACAĞIZ”
Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Karahan, Aktif Gazeteciler Derneği Başkanı ve yeni yönetimini kutladıklarını belirterek; “Bizler gazetecilik mesleği ve gazeteciler adına hizmet veriyoruz. Hepimizin amacı ve hedefi aynı. Türkiye'nin en etkin ve en kaliteli basınına sahip Isparta'da daha yapılacak çok işimiz var. Aktif Gazeteciler Derneği ile el ele, omuz omuza mesleğimizi ve meslektaşlarımızı yüceltmek için çalışacağız. Bundan sonra yapılacak her türlü faaliyette ve icraatta birlik ve beraberlik içerisinde olacağız" diye konuştu.

ERÇAKIR; “GAZETECİLER CEMİYETİ BİZİM ÜST ÇATIMIZDIR”
Aktif Gazeteciler Derneği Başkanı Mehmet Erçakır da Gazeteciler Cemiyeti yönetiminin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek "ilk gün söylediğimiz gibi amacımız alternatif oluşturmak değil. Biriz ve beraberiz. Isparta Gazeteciler Cemiyeti bizim üst çatımızdır. Biz de Gazeteciler Derneği'nin bünyesinde bir derneğiz. Amacımız ve hedefimiz aynı. Meslektaşlarımız adına daha güçlü olacağız, daha etkin olacağız" dedi.

ÖZKAN; “35 YILDIR İLK KEZ BÖYLE BİRŞEY OLUYOR”
Isparta Gazeteciler Cemiyeti'nin eski başkanlarından Nasuh Özkan'da her iki derneğin birlik ve beraberlik içerisinde olmasından ötürü büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Özkan "Bu ziyaret ve bugün verilen mesajlar gazetecilik tarihi açısından bir dönüm noktasıdır. İki derneğin ortak hareket edecek olması ve her projede birliktelik sergileyecek olması Isparta basınına artı yazacaktır. Bundan kazançlı çıkacak olan yine Isparta basını olacaktır. 35 yıldır bu meslekteyim ve ilk kez gazetecilerin böylesine birliktelik sergilediğine şahit oluyorum. Bu nedenle Aktif Gazeteciler Derneği Başkanı Mehmet Erçakır'a hayırlı olsun derken, nezaket ziyaretinde bulunarak centilmenlik gösteren ve beraberlik mesajları veren Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Karahan'a teşekkür ediyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.