Gazetecilerden, Başkan Elcim’e Ziyaret

Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Karahan ve beraberinde ki gazeteciler, Gönen Belediye Başkanı Mete Elcim’i dün makamında ziyaret ettiler.

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Ocak 2014 15:24
Gazetecilerden, Başkan Elcim’e Ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gönen Belediye Başkan adayı ve mevcut Belediye Başkanı Mete Elcim’e destek ziyaretlerini sürüyor. Başkan Mete Elcim’i dün son olarak gazeteciler Şevket Karahan, Soner Toros, Mehmet Erçakır, Mustafa Baş, Mustafa Kahraman ve Tuna Ünal ziyaret ettiler.

Gerçekleştirilen ziyarette gazeteciler adına konuşan Isparta Gazeteciler Cemiyet Başkanı Şevket Karahan: “Mete Bey, Isparta’nın ve partisinin en aktif Belediye Başkanlarından biridir. Kendisinin, gazetecilerle de uzun yıllara dayanan bir dostluğu bulunuyor. İlçesine yaptığı hizmetler ortada. Kendisi gerçekten başarılı bir Belediye Başkanıdır. Genç yaşına rağmen ilçesinde 2009 yılında Belediye Başkanı seçildi ve büyük hizmetlere imza attı. Kendisine adaylığında başarılar diliyoruz. İlçesi için yapacağı tüm hizmetlerde destek olma sözünü de buradan veriyoruz” dedi.

BASIN BİZLERİN EN YAKIN ÇALIŞMA ARKADAŞIDIR
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gönen Belediye Başkanı Mete Elcim ise Isparta basınına övgüler yağdırarak şu görüşlere yer verdi: “Isparta basını gerçekten sağduyulu ve başarılı isimlerden oluşuyor. Bizlerin yaptığı hizmetleri kamuoyu ile paylaşıyor. Biz gazeteci arkadaşları en yakın çalışma arkadaşlarımız olarak görüyoruz. Isparta basının bölge bazında da yükselişini gururla takip ediyorum” dedi. Ziyaret daha sonra karşılıklı görüş alışverişiyle sona erdi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.