Gazetecilerden, Cumhuriyet Başsavcısına Ziyaret

Isparta’da görevli basın mensupları, birkaç ay önce göreve başlayan Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Kemal Çokdinç’i makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Kasım 2014 00:19
Gazetecilerden, Cumhuriyet Başsavcısına Ziyaret

Isparta basını şehrin birlik ve beraberlik içerisinde yönetilmesi adına ziyaretlerini sürdürüyor. Kamu kurum ve kuruluşlarını sık sık ziyaret eden basın mensupları son olarak Isparta Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Kemal Çokdinç’i ziyaret ettiler.

Isparta Gazeteciler Cemiyet Başkanı Şevket Karahan ve bazı yönetim kurulu üyeleriyle gerçekleşen ziyarette birlik ve beraberlik vurgusu dikkat çekti. Isparta basını hakkında bilgiler alan Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Kemal Çokdinç; “Isparta’nın bu kadar çok sayıda yayın organına sahip olması, bu ilin gelişmişliğini gösteriyor. Çok sayıda gazete, radyo ve uydu üzerinden yayın yapan bir televizyonun olması iletişime verilen önemi gösteriyor. İnşallah ilerleyen zamanlarda sosyal sorumluluk projelerine birlikte ev sahipliği yaparız. Bizler basının önemini biliyoruz” dedi.

Ispartalı medya çalışanlarının, şehrini seven insanlardan oluştuğuna dikkat çeken IGC Başkanı Şevket Karahan’da, Mustafa Kemal Çokdinç’e, başarılar dileyerek, yapacakları bütün etkinlik ve projelerde destek olma sözü verdi. Ziyaret sonrası da değerlendirmede bulunan Başkan Karahan, “Isparta basınına karşı sağduyulu yaklaşan ve ılımlı tavırlarıyla dikkat çeken Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Çokdinç’e görevinde başarılar diliyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.