Gazetecilerden Emniyet Müdürü'ne Hoşgeldin Ziyareti

Isparta'nın yeni İl Emniyet Müdürü Halil Altan gazetecileri makamında ağırladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Ocak 2015 16:07
Gazetecilerden Emniyet Müdürü'ne Hoşgeldin Ziyareti

Isparta İl Emniyet Müdürü Halil Altan gazetecileri makamında ağırladı. Altan ”Hedefimiz en güvenli ve yaşanabilir şehir olmak için tüm bilgi ve teknolojik kaynaklardan faydalanarak, suç önleyici tedbirler almak, toplum destekli projele çalışmalar geliştirmek ve halkımızın güvenliğini en üst seviyede sağlamaktır.”dedi. 

Medyanın güçüne dikkat çeken Altan”Sizler bizim ışığımızsınız, gerçekleşen suçlarda, suçun failleri teknolojik imkanlardan da faydalanılarak en kısa sürede yakalanıp adli mercilere teslim edilmekte; suçluların kısa sürede yakalanması vatandaşların polise olan güvenini artırmaktadır.”dedi.

Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Karahan da gazetecilerin her zaman kamuoyunu bilgilendirmek için kamu görevi yürüttüğüne dikkat çekerek "Bizler her zaman polisimizle birlikte kentin daha yaşanabilir, daha güvenli olması için görev yapıyoruz. Yeni Emniyet Müdürümüz Halil Altan'a da Isparta'da başarılar diliyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.