Gazetecilerden Jandarmaya Ziyaret

Isparta Gazeteciler Cemiyeti üyeleri, dün İl Jandarma Alay Komutanı Jandarma Albay Ömer Uyan’ı makamında ziyaret etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Aralık 2012 14:29
Gazetecilerden Jandarmaya Ziyaret

IGC üyeleri kurum ve kuruluşları ziyaret etmeye devam ediyor. Isparta’da görev yapan basın mensuplarını dün makamında misafir eden Albay Uyan, gazetecilerin zor bir görev yaptığını belirtti.

Ziyaret edilmekten ve hatırlanmaktan ötürü son derece memnun olduğunu belirten İl Jandarma Komutanı Albay Ömer Uyan: “Ispartalı basın mensubu arkadaşlarımız gerçekten, devletine ve milletine bağlı bireyler. Gazetecilerin zor şartlar altında görev yaptığını hepimiz biliyoruz. Bizde imkanlar çerçevesinde kendilerine destek oluyoruz” dedi.

Gazetecileri makamında kabul eden Albay Uyan’a teşekkür eden IGC Başkanı Şevket Karahan, jandarma bölgesine giren adli vakalarda karşılaştıkları zorlukları dile getirdi ve destek istedi. Karahan’ın bu isteğini yerine getireceklerini belirten Ömer Uyan: “Kanunlar çerçevesinde sizlere destek olmaya devam edeceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.