Gazetecilere ödül verildi

Gazetecilere ödül verildi

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Ekim 2019 11:10
Gazetecilere ödül verildi

Türkiye genelinde Amatör Spor Haftası etkinlikleri çeşitli etkinliklerle kutlandı. Isparta’da 65 yıldır Isparta sporunun her branşında hizmet eden duayen gazeteci Hasan Özbek ve günümüz spor faaliyetlerinde gündemi belirleyen gazeteci Levent Doğan’a da plaket verildi. 2 gazeteciye Vali Ömer Seymenoğlu ve Isparta Gençlik ve sPor İl Müdür Murat Gevrek tarafından onure verildi.

Vali Seymenoğlu, “İlimize sporun her branşında hizmet ettiğiniz için teşekkür eder, çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.

Gazeteci Hasan Özbek ise “Yaşam hayatının büyük bir bölümü sporun içerisinde geçti. Spor okullarda başlar. Beden Eğitimi Öğretmenlerine sesleniyorum: Okullarınızda su yüzüne çıkan gençleri keşfedin. Türk sporu genel olarak yabancı sporcuların istilasına uğradı. Bunun için milyarlar ödeniyor. Tüm kulüplerimiz borç batağında. Bunun için altyapıya, amatör sporuna önem vermemiz lazımdır” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.