Gazetecilerin Emeği Büyük

Gazetecilerin Emeği Büyük

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Ocak 2022 15:19
Gazetecilerin Emeği Büyük

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Tutar, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Isparta Basının, son yıllarda gazetecilik, televizyonculuk, radyo yayıncılığı, internet haberciliği gibi alanlarda önemli gelişmeler gösterdiğine dikkat çeken Başkan Tutar, Gazetecilerin, herkesin gözü, kulağı olduğunu, insanlara doğru ve gerçek bilgiyi en hızlı şekilde ulaştırmak üzere zor şart ve imkânlar içerisinde çalıştıklarını dile getirdi

Başkan Tutar, “Isparta’nın ekonomik, sosyal ve kültürel gelişmesinde kent büyüklerinin işadamlarının, kamu kurum ve kuruluş temsileri ile halkın ne kadar emeği varsa basın mensuplarımızın da emeği o denli büyüktür. Yerel basınımız da, ilimizde olan gelişmeler konusunda halkımızı bilgilendirmekte, vatandaşlarımızla kurumlar arasında köprü görevi görerek, etkin bir rol üstlenmektedirler. Fedakârca çalışan gazetecilerimize, bir anlamda toplumun sesi olarak ilkeli ve tarafsız yayıncılık anlayışından taviz vermeksizin yerine getirdikleri bu önemli kamu hizmeti için teşekkür ederim. Milletimizi ülke ve dünya gündeminden haberdar eden gazetecilerimiz, yerli ve milli değerlerimizin benimsetilmesinde de çok önemli bir görevi üstlenmektedirler. Mesleğin gerektirdiği etik ve ahlak kuralları doğrultusunda ilkeli ve sorumlu habercilik anlayışıyla görevlerini özveriyle yerine getiren basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü içtenlikle kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.