Gaziler Derneği’nden Veryansın!

Eğirdir Gaziler Derneği Başkanı Hüseyin Koçaslan, ilçedeki birçok esnaf ile sivil toplum kuruluşuna ve siyasi parti temsilcilerine veryansın etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Eylül 2012 16:06
Gaziler Derneği’nden Veryansın!

Eğirdir Gaziler Derneği Başkanı Hüseyin Koçaslan, ilçedeki birçok esnaf ile sivil toplum kuruluşuna ve siyasi parti temsilcilerine veryansın etti.

Gaziler Günü Kutlamaları’nı bırakın açıldığı günden bugüne bir defa dahi hayırlı olsun ziyaretine gelmeyen esnaf ve sivil toplum kuruluşları ile bazı siyasi parti temsilcilerinin, gazilerin gözünde hiç değerleri kalmadı.

Eğirdir Gaziler Derneği Başkanı Hüseyin Koçaslan, Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’i ziyaret edip, Gaziler Günü kutlamalarında verdiği samimi desteklerden dolayı teşekkür etti.

Gaziler Günü kutlamalarının çok güzel olduğunu söyleyen Gaziler Derneği Başkanı Koçaslan, “Kutlamalarımız belediyemizin katkılarıyla yapıldı. Belediye Başkanımız Osman Nuri Özmeral’in bize katkıları çok büyüktür. Zaman zaman bizi ziyaret edip isteklerimizin olup olmadığını sorar. Varsa hemen yerine getirir, yoksa çayımızı kahvemizi içer ve gider.

Son olarak Gaziler Günü kutlamalarımızda Mevlid-î Şerif okutulmasında, yapılan ikramlarda ve dernek binamızın güzelleşmesinde büyük emeği olan Belediye Başkanımıza sonsuz teşekkürler ediyoruz. ” dedi.

Gaziler Derneği Başkanı Koçaslan, “Derneğimiz resmi olarak açıldı açılalı bazı esnaf ve sivil toplum kuruluşları ile siyasi parti temsilcileri bir gün olsun ziyaretimize gelmediler. Ne bir hayırlı olsun ziyareti yapan var, ne de nasılsınız diyen var.

Kapımızı Kaymakamımız, Garnizon Komutanımız ve Belediye Başkanımız çalıyor. Belediye Başkanımız Osman Nuri Özmeral’in destekleri çok fazla. Allah ondan razı olsun. Derneğimizi dernek yapan Başkanımıza minnettarız. Derneğimizin girilecek hali yoktu. Derneğimizi Başkanımızın destekleriyle şimdi çok güzel bir hale kavuşturduk.

Başkanımız her zaman bize destek oluyor, olmaya da devam edecektir. Esnaf ve sivil toplum kuruluşları ile siyasi parti temsilcilerinden çok bir şey istemiyoruz. Sadece bir

Gazilerin değerini bilmeyenlerin vatanının kıymetini de bilmediğini söyleyen Koçaslan, “Derneğimize destek çıkan herkese teşekkür ediyorum. Derneğimiz açıldığı günden bugüne kapımızı açmayanlara da teşekkür ediyorum. Belki onlar da bir gün gelip kapımızı açıp nasılsınız diyebilirler.” diyerek içini döktü.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, Gaziler Derneği Başkanı Koçaslan’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirterek, “Biz üzerimize düşen vazifeyi yapmaya gayret gösteriyoruz. Yapabiliyorsak ne mutlu ancak, gazilerimiz için ne yapsak azdır.

Şuanda burada bulunmamızı bile önce Yüce Allah’a ve Aziz Şehitlerimize sonra gazilerimize borçluyuz. Kendileri vatanımız için gözlerini kırpmadan mücadele vermişlerdir. Bugünlere kavuşmamızda alın teri olan bütün gazilerimizden Allah razı olsun” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.