Gebze Belediye Başkanından Oğuz'a Ziyaret

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, eşi Ragibe Köşker ile birlikte Vali Memduh Oğuz’u makamında ziyaret etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Şubat 2012 15:10
Gebze Belediye Başkanından Oğuz'a Ziyaret

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, eşi Ragibe Köşker ile birlikte Vali Memduh Oğuz’u makamında ziyaret etti. Uzun süredir Isparta’yı ziyaret etmeyi arzu ettiklerini ifade eden Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker; “Sayın Valimize uzun süredir hayırlı olsun ziyaretine gelmeyi istiyorduk, ziyaret biraz geç olsa da bugüne nasip oldu. Sayın Valimiz daha önce Kocaeli Valiliği yaptı, o bölgede değerli hizmetleri oldu. Biz Gebze Belediye Başkanı olarak Sayın Valimizi o dönemden tanıyoruz.

Isparta’ya daha önceden iş icabı her ay geliyorduk, uzun dönemden beri gelmiyorum. Isparta çok gelişmiş, değişmiş. Şahsınızda Isparta’nın daha iyi noktalara geleceğine inanıyoruz” dedi.

Ziyaretten duymuş olduğu memnuniyeti ifade eden Vali Memduh Oğuz; “Sayın Belediye Başkanımız Adnan Köşker bizim eski dostumuz, kardeşimiz, arkadaşımız. Bu doğrultuda Isparta Valisi olarak ilk yaptığımız resmi ziyaret Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker Beye oldu.

Tabi Gebze Türkiye’nin çok önemli bir yerleşim yeri, hem sanayinin merkezi, hem de büyük bir nüfusa sahip büyük bir ilçemiz, bu bağlamda Gebze Belediye Başkanlığı çok önemli bir görev. Adnan Bey kendisi de sanayici bir arkadaşımız, hem ilmi tahsili itibariyle hem de pozisyonu itibariyle Gebze’de önemli çalışmalar yapıyor.

Vali Oğuz; “Isparta ile Gebze’nin hizmet dayanışması içerisinde olmasını arzu ediyorum”
Bizim dostluğumuzun, arkadaşlığımızın ötesinde, Gebze ile Isparta’nın bir bilgi alışverişinde bulunması, hizmette dayanışma içerisinde olması çok daha önemlidir. Bu itibarla bizim zamanımızda böyle bir birlikteliğin başlamasını arzun ediyorum ve bu dayanışmanın bizden sonrada devam etmesini diliyorum. Bir Gebze-Isparta köprüsü olsun, çünkü Isparta’nın da Gebze’ye vereceği güzellikler var. Biz bir tabiri sürekli slogan olarak söylüyoruz; Mekke-Medine-Kudüs ve Isparta diyoruz. Burası mübarek bir beldedir, buraya gelenler bir genişlik, bir inşirah alarak ayrılırlar. Memleketimizin her tarafında cennet yerler var, ama gerçekten burası bir cennet köşesidir. Isparta yazıyla, kışıyla, baharıyla bir cennet köşesidir ve ilmin yuvasıdır. Gebze’de her türlü gelişmişlik, deniz kenarı ve yeşilliği var, ama orada bulamadığınız bazı güzellikler burada var, dolayısıyla bu ikisi birbirini tamamlar. Ben Sayın Gebze Belediye Başkanımızın ziyaretinden böyle bir sonuç çıkmasını temenni ediyorum. Kendisine ve muhterem eşlerine vilayetimize hoş geldiniz diyorum” dedi.

Samimi bir ortamda geçen ziyaret sonarsında Vali Oğuz misafiriyle birlikte Süleyman Demirel Üniversitesine geçti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.