Geç Kaldık, Kusura Bakmayın!

Geç Kaldık, Kusura Bakmayın!

Yayınlanma:
Geç Kaldık, Kusura Bakmayın!

Ders çalışan üniversite öğrencilerini izleyen Başkan Günaydın, “Çalışan evlatlarımı sessizce izledim, duygulanmamak elde değil. Bu işi Türkiye'de ilk biz yaptık ama yine de geç yaptık kusurumuza bakmayın gençler” dedi.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, final döneminde olan üniversite öğrencileri için hazırladığı Süleyman Demirel Kongre Merkezi’ndeki ‘Ders Çalışma Kampı’na gitti. Kapıdan ders çalışan öğrencileri sessizce izleyen Başkan Günaydın, sosyal medya hesabından, “Çalışan evlatlarımı sessizce izledim, duygulanmamak elde değil. Bu işi Türkiye'de ilk biz yaptık ama yine de geç yaptık kusurumuza bakmayın gençler. Ayrıca hizmet ettiğim 15 yıl boyunca hiçbir işi seçim için yapmadım, siz böyle çalışın biz bu ortamı her zaman sağlayacağız” ifadelerini kullandı.

Hatırlanacağı gibi, Isparta Belediyesi üniversitede okuyan ve final döneminde gençlerin sınavlarına daha iyi çalışabilmeleri amacıyla "Ders Çalışma Kampı" oluşturmuştu. Süleyman Demirel Kongre Merkezinde 1 Ocak 2019 Salı günü saat 17.00 itibariyle açılan ve 14 Ocak 2019'a kadar üniversite öğrencilerinin ders çalışmak için kullanacağı salonda her türlü imkan düşünüldü.

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, final dönemlerinde kütüphanelerin hem çok yoğun olduğunu yer bulmakta sorunlar yaşandığını hem de, öğrenciler için üniversite kütüphanesinin uzak düşmesi dolayısıyla böyle bir çalışma yapıldığını söyledi. Üniversite öğrencilerinin 1-14 Ocak tarihleri arasında final dönemi yaşayacaklarını ve sınava gireceklerini belirten Başkan Günaydın, bunun için merkezi bir yerde, gençlere her türlü ders çalışma imkanının belediye tarafından sunulduğunu belirtti. Otogar üstünde bulunan Süleyman Demirel Kongre Merkezinin 1 Ocak 2019 Salı günü saat 17.00 itibariyle öğrencilere hizmet vermeye başladığını aktaran Günaydın, "Gençlerimiz için 1500 kişi kapasiteli bir ders çalışma alanı oluşturduk. Bu alanda sesli çalışma alanı, sessiz çalışma alanı, Wi-Fi, şarj imkanı sunuyoruz. Yine gençlerimiz için gece çorbası, kahvaltı, çay, nescafe, dinlenme ve servis imkanı da sağlayacağız. Üniversiteli gençlerimize girecekleri finaller için şimdiden başarı dileklerimi iletiyorum" dedi.

Süleyman Demirel Kongre Merkezinde kurulan Ders Çalıma Kampına girişlerde üniversite kimlik kartı kontrolü yapılacak, hiçbir ücretin talep edilmeyeceği alan 6 Ocak'ta ise bir günlüğüne kapalı olacak.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum