Gece Gündüz Çalışarak Ekonomiyi Düzeltmeliyiz

Gece Gündüz Çalışarak Ekonomiyi Düzeltmeliyiz

Yayınlanma:
Gece Gündüz Çalışarak Ekonomiyi Düzeltmeliyiz

ITSO Ekim Ayı Meclis toplantısında terör olaylarına dikkat çekildi. Meclis Başkanı Şahlan, toplantı öncesinde yaptığı konuşmada, “Terör örgütlerine ve arkasındaki hain güçlere verilecek en güzel cevap gece gündüz çalışarak ülkemizin ekonomik yapısını güçlendirmektir’’ dedi.

Ticaret ve Sanayi Odası Ekim Ayı Meclis toplantısında teröre tepki gösterildi. Meclis Başkanı Osman Şahlan, terör saldırılarında şehit olan güvenlik güçleri ve yaşamını yitiren vatandaşlar için 1 dakikalık saygı duruşu ve istiklal Marşı’nın okunması ile toplantıyı açtı. ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve meclis üyelerinin hazır bulunduğu toplantıda Meclis Başkanı Şahlan yaptığı konuşmada, son günlerde ülkemizde artan terör olaylarına dikkat çekti. Türkiye’nin bu tür olaylar karşısında her zaman dik durduğuna vurgu yapan Şahlan, “Son günlerde yaşanan ve birçok evladımızın şehit olduğu terör saldırıları bizleri derinden üzülüyor. Gencecik bedenleri toprağa vermek yüreğimizi yakıyor. Ancak bilinmelidir, her geçen gün güçlenen, büyüyen ve gelişen ülkemizin yükselişini baltalamak isteyen güçlerin eli kanlı maşası terör örgütleri hiçbir zaman amacına ulaşamayacaktır’’ dedi. Şahlan şöyle devam etti; “Ülkemizde son günlerde giderek artan terör saldırılarının asıl hedefi aslında huzur içinde yaşayan güçlü Türkiye’dir. Güçlü Türkiye hedefi, her dönemde küresel güçleri ve onların yerli işbirlikçilerini rahatsız etmiştir.

HİÇBİR ZAMAN EMELLERİNE ULAŞAMAYACAKLAR
Terör örgütleri dünyanın hiçbir yerinde hiçbir zaman emellerine ulaşamamıştır. Hainler de kanlı savaşın uluslararası finansörleri de bunu gayet iyi biliyorlar. Fakat amaç zaten bir hak elde etmek, belli bir gruba huzur mutluluk getirmek değil. Amaç, Türkiye’nin tekerine çomak sokmaktır. Bu noktada birbirimize düşmek, kardeşliğimizi zayıflatmak tam da Türkiye’ye karşı mücadele eden devletlerin, ülkemizi bölmek isteyenlerin istediği şeydir. Her şeye rağmen, kardeşlik hukukunu devam ettirmek, kol kola girmekten vazgeçmemek, sevgi ve muhabbetin devamı için çalışmak terör örgütünün gerçek panzehiridir. Güvenlik güçlerimiz zaten bütün unsurlarıyla teröre ve arkasındakilere karşı mücadelesini başarıyla sürdürmektedir. Bizim gücümüz karşısında terörün amacına ulaşması rüyalarında bile mümkün değildir.

HAİNLERE EN GÜZEL CEVABI ÜLKEMİZİ DAHA DA GÜÇLENDİREREK VERECEĞİZ
Değerli arkadaşlarım, Ülkemiz zor bir dönemden geçiyor ve bu dönemde bizlere düşen görev, birlik beraberlik içinde ekonomimizi daha da büyütmek, ülke gelirimizi artırmak, ihracatı 2-3 hatta 4 katına, gençlerimize iş imkânı oluşturmak ve dünyanın ilk 10 ekonomisi arasında yerimizi almak için gece gündüz çalışmaktır. Bu hainlere verilecek en güzel cevap böyle olacaktır. Türkiye üç- beş çapulcuya teslim olacak kadar güçsüz bir devlet değildir. İşadamları olarak terör örgütünün hain saldırılarında şehit düşen ve yaralanan Türk Silahlı Kuvvetleri ve emniyet mensuplarının acısını yüreğimizde hissettiğimizi bir kez daha tekrar ediyor, Meclisimiz adına tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.’’

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.