Gece Yarısı İki İşyerini Birden Soydular

Gece Yarısı İki İşyerini Birden Soydular

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Ekim 2017 17:59
Gece Yarısı İki İşyerini Birden Soydular

Nurettin ARKAN/YALVAÇ

Yalvaç İlçesi'nde geçen pazar gecesi bir büfeden 1500 TL değerinde sigara, cep telefonu ve bilgisayar tamiratı yapılan işyerinden ise 1200 TL nakit para çalındı. İşyeri sahipleri çevrede güvenlik kamerası olmadığını belirterek, hırsızlık olaylarının son dönemde arttığını söyledi.

Yalvaç merkez Gazipaşa Bulvarı Atatürk Lisesi kavşağındaki cep telefonu ve bilgisayar tamiratı yapılan işyerine geçen pazar gecesi kapıyı zorlayıp giren hırsızlık şüphelileri çekmecede bulunan 1200 TL'yi alarak kayıplara karıştı. Aynı gece kütüphane karşısındaki bir büfeye de hırsız girdi. Kapıyı zorlayarak açan şüpheliler içeride bulunan yaklaşık 1500 TL tutarında değişik marka sigaraları çaldı. Polis hırsızlık olaylarıyla ilgili çalışma başlattı.

Büfe işletmecisi Engin Aktekeli, daha önce de çok kez hırsız giren işyerine bu kez camdan değil kapıdan girildiğini söyledi. Aktekeli, "Kapıyı bir tornavidayla zorlayıp açmayı başarmışlar. Rafta bulunan paketler halindeki yaklaşık 100 sigarayı almışlar. İşyerinde her ne kadar şu anda kayıt yapmasa da bir kamera vardı, onu da havaya dikerek etkisiz hale getirmişler. Başka işyerlerine de girildiğini duydum. Bunlar ya aynı kişiler ya da kalabalık bir hırsızlık şebekesi. Olaylar son zamanlarda artmaya başladı" dedi.

Diğer işyeri sahiplerinden Esra Özçelik de işyerlerine giren hırsızların çekmecedeki paraları aldığını aktarırken, "Çevrede hiçbir güvenlik kamerası olmayınca işlerini rahatça yapmışlar. Hemen az ilerimizde kavşağa emniyetin MOBESE kameraları konuldu ama henüz faaliyete geçmediği için bir işe yaramıyor. Hırsızlık olayları oldukça arttı önlem alınmasını istiyoruz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum