Geçmiş Olsun Tuna!

Vali Oğuz, İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Çiftçi ile birlikte SDÜ Tıp Fakültesi Hastanesi Dâhiliye Bölümünde tedavi gören Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Tuna Ünal’ı ziyaret etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Ocak 2013 19:00
Geçmiş Olsun Tuna!


Isparta Valisi Memduh Oğuz yüksek tansiyon rahatsızlığı nedeniyle SDÜ Tıp Fakültesi Hastanesi Dahiliye Bölümünde tedavi gören Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Tuna Ünal’ı ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

SDÜ Tıp Fakültesi Başhekimi Prof. Dr. Tuğrul Sezer’inde hazır bulunduğu ziyarette Vali Oğuz, gazeteci Ünal’a geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Tansiyonunun bir anda 18-19’a çıktığını belirten Gazeteci Tuna Ünal; “Sayın Valim tansiyonum 12-8 iken bir anda 18’lere, 19’lara çıkıyor ve bu da bende sinir yapıyor. Sayın Valim sağ olun sizin desteklerinizle ve Numan Hocamın araştırmasıyla sonuç ortaya çıkacak” dedi.

Hipertansiyonu oluşturan sebebi araştıracaklarını belirten SDÜ Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Tuğrul Sezer; “Hipertansiyon varsa mutlaka bir sebebi vardır. Bunun araştırılarak ortadan kaldırılması gerekiyor. Bizimde tedavimiz bu yönde olacak, aksi takdirde sadece ilaç vererek tedavi edersek hastamız hem ömür boyu ilaç kullanmak zorunda kalacak, hem de diyet uygulaması gerekecek. O nedenle öncelikle sebebini bularak onu ortadan kaldıracağız” dedi.

SDÜ Tıp Fakültesi Hastanesinin Isparta’nın başının tacı olduğunu belirten Vali Oğuz; “Burası hem şifa dağıtıyor, hem de ilmin merkezi, o bakımdan ne kadar şükretsek azdır.

Tabi Tuna bizim oğlumuz sayılır, sevdiğimiz bir insan. İnşallah tansiyonun nedeni öğrenilir ve normal hayatına geri döner. Şimdi annesinden öğrendik yazın evlendirileceğini, inşallah yazında hep beraber düğünün yaparız” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.