Geçmişi Geleceğe Taşıyoruz

Geçmişi Geleceğe Taşıyoruz

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Mart 2018 12:03
Geçmişi Geleceğe Taşıyoruz

Ak Parti Isparta Milletvekili Said Yüce, Isparta ve ilçelerinde vakıf eserlerinin onarımına büyük önem verdiklerini belirterek, “ Vakıf eserlerimiz bizim için atalarımızdan kalan bir miras değil, gelecek nesillerin emanetidir. Vakıf eserlerini bu düşünce ile koruyoruz.” dedi.

 Said Yüce, Antalya Vakıflar Bölge Müdürü Hüseyin Coşar’ı ziyaretinde Isparta ve ilçelerinde onarılan ve programa alınan vakıf eserleri ile ilgili bilgi aldı. Isparta milletvekili Said Yüce konu ile ilgili şu bilgileri verdi:

“ Vakıflar Genel Müdürlüğümüzce Isparta’da son 2 yılda Isparta’ya yapılan yatırımlar kapsamında; Eğirdir, Dündar Bey Medresesi 808.874 TL ve Merkez Muhittin Mescidi 105.543 TL harcanarak bitirilmiştir. Yalvaç Abacılar Camii, Uluborlu Taş Medrese (Gargılı Lala),Eğridir II. Gıyaseddin Keyhüsrev Kervansarayı, Uluborlu Bülbül Camii, Senirkent Veli Baba Türbesi ve Eğridir Çeşnigir Sinan Paşa Camii restorasyon çalımları ise devam etmektedir.”

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.