Geldiğimde De Giderken De Mal Varlığımı Açıklayacağım

CHP Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Lütfü Çakmakçı, Halıkent ve Davraz Mahallelerinde yaptığı mitingde, “Göreve geldiğimiz gün mal varlığımı açıklayacağım. Giderken de aynı şekilde hesap vereceğim. Öteki tarafa kimse 1 lira götüremedi. Biz kendimizi değil

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Mart 2014 17:54
Geldiğimde De Giderken De Mal Varlığımı Açıklayacağım

CHP Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Lütfü Çakmakçı, Halıkent ve Davraz Mahallelerinde yaptığı mitingde, “Göreve geldiğimiz gün mal varlığımı açıklayacağım. Giderken de aynı şekilde hesap vereceğim. Öteki tarafa kimse 1 lira götüremedi. Biz kendimizi değil, halkı zenginleştireceğiz.” dedi.

CHP Belediye Başkan Adayı Prof Dr. Lütfü Çakmakçı, Halıkent ve Davraz Mahallelerinde halka seslendi. Çakmakçı yaptığı konuşmasında “Ben Genel Başkanımızın yanında bir söz verdim. Hizmet edeceğiz, hesap vereceğiz ve halkı zenginleştireceğiz. İşsizliği ortadan kaldırabilmek için yapılması gereken şey sürekli üretimdir. Biz tüketen toplum değil, üreten bir toplum haline geleceğiz. Üretim için de gerekli malzememiz var.” dedi.
TEMİZ HAVA İÇİN TEMİZ ENERJİ
Isparta’daki enerji kaynaklarından yararlanacaklarını ifade eden Çakmakçı, “Zenginleşmek için tarım haricinde doğal enerji kaynaklarından yararlanmamız gerekiyor. Rüzgar ve güneş enerjisi santralleri ile çöp ve orman atıklarını değerlendirerek temiz enerji üretmek istiyoruz. Biz üretmek istedikten sonra elimizde birçok alternatif bulunuyor.” diye konuştu.

KENDİ KONUTUMUZU KENDİMİZ YAPACAĞIZ
Cumhuriyet Halk Partisi belediye başkan adayı Prof Dr. Lütfü Çakmakçı “Kooperatiflere öncelik vermemiz lazım ve kooperatifler vasıtasıyla imarı çözmemiz lazım. Isparta bir kooperatif kenti aslında ve ciddi bir şekilde gelişmeyi sağlayabiliyor. Önemli olan teknolojiyi oraya getirebilmek teknolojiyi kooperatiflere sunduğumuz takdirde konut sıkıntımız zaten kalmayacaktır. O yüzden bizim TOKİ’ye ihtiyacımız yok. Ayrıca TOKİ yapacağı konutlarda kullanılacak malzemeleri dışarıdan getiriyor. Yine kendi işçisini getiriyor. Biz kooperatif kurarak konut yapımına başlarsak, hem Isparta esnafı kazanır hem de işsiz olan vatandaşlarımız çalışma fırsatı bulabilecek” ifadesinde bulundu.

ŞENOL: KARA PROPAGANDA YAPILIYOR
CHP’nin MHP’yi destekleyeceği yönünde bir takım söylentiler çıkarıldığını ifade eden CHP İl Başkanı Vedat Şenol, vatandaşlardan hem bu söylentilere kulak vermemesini istedi hem de seçim günü sandıklara sahip çıkılması gerektiğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum