Geleceğe Güvenle Bakıyoruz

Isparta Emniyet Müdürü Mehmet Or, "Birbirimize kenetlenmiş, daha güçlü bir ülke olarak, geleceğe güvenle bakarak yeni bir yılı karşılıyoruz" dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Aralık 2012 12:08
Geleceğe Güvenle Bakıyoruz

Isparta Emniyet Müdürü Mehmet Or, yayınladığı yeni yıl mesajında, "Birbirimize kenetlenmiş, daha güçlü bir ülke olarak, geleceğe güvenle bakarak yeni bir yılı karşılıyoruz. Yeni beklentilerle, yeni umutlarla dolu yeni bir yıla girerken, millet olarak toplumsal hayatımızda daima saygının, hoşgörünün, kardeşliğin, sevgi ve saygının hakim olmasını diliyorum. Isparta Emniyet Müdürlüğü olarak hizmetin en iyisine layık siz değerli vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla yeni yılda da 24 saat görev başında olacağız. Bu vesileyle, hizmet vermekten onur duyduğumuz ve gücümüzün ana kaynağını oluşturan vatandaşlarımızın yeni yılını şahsım ve personelim adına kutlar, aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi, emekli meslek mensuplarımızı minnetle ve şükranla anıyorum." dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.