Geleceğe Umutla Bakıyoruz

Geleceğe Umutla Bakıyoruz

Yayınlanma:
Güncelleme: 31 Aralık 2015 10:48
Geleceğe Umutla Bakıyoruz

ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen, yayınladığı yeni yıl mesajında, “2016 yılında Isparta’mızın gelişmesi ve kalkınmasını sağlayacak tüm projelerde yorulmadan çalışacağız.”dedi.

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen, yeni yıl dolayısıyla yayınladığı mesajında şu görüşlere yer verdi:

“Acısıyla tatlısıyla bir yılı daha geride bırakıyoruz. 2015 içerisinde başta terör olayları, kazalar, ölümler gibi bir çok üzüntülü günler yaşadık, ama ülke olarak istikrarı, üretim isteğimizi, müreffeh günlere inancımızı hiç kaybetmedik. Dileğimiz, 2016 birbirimize daha çok sarılacağımız, hoşgörü ve sevginin arttığı, ülkemizin ve ilimizin 2023 hedeflerine büyük adımlarla yaklaştığı bir sene olsun.

Dünyada, ekonomi, hukuk, teknoloji, insan hakları başta olmak üzere uygarlığın her alanında büyük bir yarış var. Bize yakışan da bu yarışta zirveye oynamaktır. İnsanı yücelten ne kadar güzel değer varsa onları sahiplenmektir.

Bizim mayamız sevgiyle, kardeşlikle yoğrulmuş ve bu duygular bize huzuru, ticareti, ticaret de zenginliği getirecektir. Herkese daha fazla iş ve aş bulabilmek, dünyanın en büyük ekonomileri arasında yer alabilmek için yorulmadan çalışmak işadamları olarak en büyük hedefimizdir.

Ticaret ve Sanayi Odamız olarak, memleketimize hizmet etmek, işsizliğin önüne geçmek, yeni istihdam sahaları oluşturmak, ihracatımızı artırmak, marka şehir olmak ve en önemlisi çocuklarımıza yaşanabilir bir gelecek bırakmak adına her zaman elimizi taşın altına koyuyoruz bu yönde çabalarımızı da sürdürmeye hazırız. Isparta’nın kalkınmasına öncülük edecek her projede, ülkemizin gelişimi ışığında ilimizin daha fazla pay alması, kendi değerleriyle marka olması için paydaşlarımızla elimizden gelen gayreti gösteriyoruz.

Isparta, tarımı, turizmi, tarihi ve doğal güzellikleri ile kendi öz değerleri, eğitim ve sağlıktaki hizmet kalitesi, başarılarına başarı katan üniversitesi ile eşsiz bir il. Bu eşsiz güzellikler ve değerlerimizle inanıyoruz ki 2016 yılı Isparta için önemli bir yıl olacak. İlimiz, Türkiye’nin gelişen ekonomisi içinde kendi payına düşeni fazlasıyla alacaktır.

2016 yılı için odamız hizmetleri açısında da önemli bir yıl olacak. Söz verdiğimiz gibi 2015 yılında Odalar ve Borsalar Birliğimizin desteği ile yaptırdığımız TOBB Teknik Meslek Lisemizin inşaatını tamamlayarak eğitim öğretime başlamasının mutluluğunu yaşadık. 2016 yılında da Ekonomi Kampusumuzun temelini atacağız.

Bütün bu gelişmeler ışığında 2016 yılının ilimiz ve ülkemiz açısından ekonomi başta olmak üzere her yönden etkili, sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yıl olmasını diler, 2023 vizyonu dahilinde kendi hedeflerimizi yüksek tutarak, ülkemizin kalkınmasına doğru orantılı gelişmeye devam eden, güzel ilimizin tüm fertlerinin ve ekonomiye değer katan işadamlarımızın yeni yılını kutluyorum.“

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.