Geleceğimiz Eğitimden Geçiyor

IYAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Şenol tarafından Süleyman Demirel Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi bünyesinde görsel ve işitsel teknolojilerle donatılan “Akıllı Sınıf” törenle hizmete açıldı.

Yayınlanma:
Geleceğimiz Eğitimden Geçiyor

Derslerin daha verimli hale getirilmesi ve eğitim kalitesinin arttırılması amacıyla yaptırılan sınıfın açılış törenine, Isparta Vali Vekili Niyazi Can, SDÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Akyıldız, fakülte dekanları, IYAŞ Yönetim Kurulu üyeleri, öğretim üyeleri ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Törende bir konuşma yapan Bahattin Şenol, IYAŞ Yönetim Kurulu olarak eğitime destek sağlamak amacıyla her türlü çalışmayı gerçekleştirdiklerini ve gerçekleştirmeye de devam edeceklerini ifade etti.

Geleceğin teminatı olan gençlerin kaliteli eğitim almalarına katkı sağlayan donanımı yüksek bir sınıfın açılışında bulunmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Isparta Vali Vekili Niyazi Can da, öğrencilerin çağın gereklerine uygun gerek yurt içi gerekse yurt dışı interaktif şekilde istifade edecekleri bir ortam oluşturulduğunu belirterek, emeği geçenlere teşekkür etti.

Üniversite yönetimi olarak her fırsatta dile getirdikleri şehirle bütünleşme çalışmalarının devam ettiğini belirten SDÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu, “Girişimciliğin güzel örneklerini veren IYAŞ yönetimi aramızda. Farklı yerlere eğitim kurumları kazandıran IYAŞ her zaman bizim yanımızda oldu. Benzerlerinin yanında yerelden beslenen bir kurum ve başarısı; samimiyeti, bilgisi ve iyi niyetiyle ortaya çıkıyor. Bizim geleceğimiz eğitimden geçiyor. Geleceğin şirketleri de eğitime omuz vererek başarılarını taçlandıracaklar. Bu sınıflarda irfan dolu, ruhları aydınlık geleceğin mirasçılarını yetiştireceğiz.” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.