Geleceğinize Karar Vereceksiniz

Isparta Belediye Başkanı ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Günaydın seçim çalışmaları kapsamında Halife Sultan Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Mart 2014 11:21
Geleceğinize Karar Vereceksiniz

Halife Sultan Mahallesi’nde düzenlenen kahve toplantısına MHP İl Başkanı İsa Yalçın ve Milletvekili S. Nevzat Korkmaz da katıldı. Başkan Günaydın, siyasette erozyon yaşandığını belirtirken, MHP İl Başkanı Yalçın, 30 Mart seçimlerinin Türkiye’nin kaderini belirleyecek bir seçim olduğundan bahsetti. Milletvekili Nevzat Korkmaz ise, Isparta’nın üç dönem AKP’yi şehirde birinci parti yaptığını, çuval çuval oy verdiğini ancak bunun karşılığında Isparta’nın hiçbir yatırım alamadığını kaydetti.

Halife Sultan Mahallesi’nde büyük coşku ile karşılanan Başkan Günaydın ve partililer kahvehanede bulunan vatandaşlara kırmızı karanfil dağıttı. Toplantıda ilk olarak MHP İl Başkanı İsa Yalçın konuştu. Yalçın, Türkiye’de yaşanan son olaylara değinirken, devletin televizyonundan terörist başından gelecek mesajları bekleyen ve gösterdiği yol haritasına karşın ülkeyi yönetecek olan bir iktidar ile karşı karşıya olduklarını dile getirdi.

30 Mart seçimlerinin ülkenin ve Isparta’nın kaderini belirleyeceğini ifade eden Yalçın, herkesi milli görevlerini yapmak üzere sandıkta oy kullanmaya çağırdı. Yalçın, “AKP’nin her türlü karartma ve devletin bütün imkânlarını kullanmasına karşın Isparta seçmeni 2009’da bize güvendi ve emaneti bize teslim ettiniz. 2009’dan günümüze kıyaslama yaptığınızda farklılıklar ortadadır. 5 yıldan buyana düşmeyen desteklerinizden dolayı teşekkür ediyoruz. 30 Mart’ta da desteklerinizi bekliyoruz” dedi.

Gerek Türkiye, gerek Isparta’da yaşananları iki başlık halinde özetleyen MHP Milletvekili S. Nevzat Korkmaz da, AKP Genel Başkanı ve Başbakan Erdoğan’ın şehri ziyaret etmesi ve konuşmasına dikkat çekti. Başbakan Erdoğan’ın 2011 seçimlerinde yaptığı gibi yine ağız dolusu hakaretlerde bulunduğunu aktaran Korkmaz, “Isparta’yı kutuplaştırdı gitti. Sayın Başbakan’ın bir saatlik konuşmasında Isparta’ya sadece 4 dakika yer verdi. Ispartalımız seçim meydanında şehri ile ilgili proje ve düşünce bekledi. Isparta’nın 3 isteği vardı, bunlar yerel medya tarafından Sayın Başbakan gelmeden ortak manşetle duyuruldu. Bunlar Dereboğazı yolu, Polis Okulu ve Hızlı Tren konularıydı” şeklinde konuştu.

Dereboğazı yolu ile ilgili Başbakan’ın ‘kademeli yapılacak’ dediğini hatırlatan Korkmaz, “Bu ne zaman olacak. 2014 yatırım programında yok. 2015’de belki kendileri yok” derken, “Isparta’nın kara treni vardı. Hızlı tren istedik ama Sayın Başbakan bize kara treni bile çok gördü. Yine polis okulunu ise hiç ağızına almadı. AKP’nin defterinde Isparta yok. Bugüne kadar da olmamıştır. Isparta halkının 30 Mart’ta nikâhını ayırması lazım. Hem Türkiye hem Isparta 30 Mart’ta bir karar verecek. Türk Milleti çocuklarınızın, kucağınızdaki bebeklerin geleceğine karar verecek” görüşlerinde bulundu.

Allah’ın insanları farklı farklı yarattığına dikkat çekerek konuşmasına başlayan Belediye Başkanı ve MHP Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Günaydın da, “Biz bunun neresinde olalım dedik ve Isparta’mızı kurtaracak, yardımcı olunacak tarafından yer aldık” dedi. 12 yıldır şehre istihdama yönelik hiçbir yatırım yapılmadığını ve teşvikten faydalandırılmadığını söyleyen Günaydın, “Isparta’ya karşı bir düşmanlık var. Isparta’mız işsizlikten kırılıyor. Isparta mağdur edilmiştir. Süleyman Demirel’in memleketi diye şehrimize iktidar tarafından hiçbir şey yapılmamıştır. İktidar partisi ‘Yusuf Ziya Günaydın engelci’ dedi. Böyle söyleyerek kendi engellemelerini gizlemek istemektedirler. Kusura bakmayın Isparta halkı buna inanmaz. Isparta’mız bir önceki dönem belediye yönetimince 150 milyon lira borç ve 630 milyon lira değer kaybına uğratılmıştır. Isparta’mızın 40 yıllık geleceği kaybedilmiştir. Ancak bizimle birlikte, en fakir olarak teslim aldığımız belediye yine nüfusa göre en zengin belediyeler arasındaki yerini almıştır. 81 il içinde hiç zam yapmayan bir belediye var mı? Evet Isparta var. Siyaset erozyonunu kaldıralım. Yalanları kaldıralım. Ülkemizi ve Isparta’mızı yalandan, talandan ve soygundan kurtaralım” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum