Gelecek Ellerinizde

Gelecek Ellerinizde

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Aralık 2021 14:59
Gelecek Ellerinizde

Süleyman Demirel Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtımı Bölümü 4.sınıf öğrencileri tarafından ders kapsamında gerçekleşen ‘Gelecek Ellerinizde’ isimli Sosyal Sorumluluk projesi Yılmaz Şener İlkokulu’n da anasınıfı ve ilkokul öğrencileri ile gerçekleştirildi.

Proje kapsamında ilkokul ve anaokulu öğrencilerine Su Tasarrufu bilincini arttırmak amacıyla konferans verildi. Akabinde öğrenciler ile bilirlikte çalışma kağıtları boyanarak okul lavabolarına su tasarruflu başlıklar öğrenciler ile birlikte takıldı. Farkındalık yaratmak amacıyla çocuklar ile birlikte etkinlik düzenlenerek suya az ihtiyacı olan Zamioculcas bitkisi öğrenci ve öğretmenlere hediye edildi. Projeyi gerçekleştiren üniversite öğrencileri; “Yapmış olduğumuz sosyal sorumluluk projesi bizler için çok verimli, eğlenceli geçmekle birlikte minik öğrencilere suyun önemini aktarmak bizleri çok mutlu etmiştir. Bu projede bizlere katkılarından dolayı Isparta İl Milli Eğitim Müdürlüğüne ve Burdur Ağlasun Belediye Başkanı Ali Ulusoy’a, bizlere ev sahipliği yapan Yılmaz Şener İlkokulu Müdürü Ali Solmaz’a teşekkürlerimizi sunarız” dediler. 

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.