'Gelecek Nesilleri Düşünerek Siyaset Yapıyoruz'

Cemil Çiçek: “Biz seçim kazanmak için değil gelecek nesilleri düşünerek siyaset yapıyoruz”dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Şubat 2011 15:15
'Gelecek Nesilleri Düşünerek Siyaset Yapıyoruz'


Bugün devlet bakanı ve başbakan yardımcısı Cemil Çiçek Isparta’ya gelerek il danışma meclisi toplantısına katıldı. Bu toplantıya Isparta Ak Parti millet vekilleri, Sait Dilek, Sadi Bilgiç, Haydar Kemal Kurt, il başkanı Mehmet Uğur Gökgöz, ilçe başkanları, belediye başkanları, il genel meclisi üyeleri katıldılar.

İlk Önce Ak Parti İl Başkanı Gökgöz, bir kopnuşma yaparak “ Biz haziranda yapılacak olan seçime Ak Parti olarak hazırız, bütün çalışmalarımız tamamlandı ve inşallah 4 – 0 olarak alacağız” dedi.

Daha sonra kürsüye gelen Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çimek şunları söyledi:

Biz bu toplantıları ilk defa yapıyor değiliz, bunu gelenek hali,ne getirdik, partimizin kuruluşundan bu güne bu toplantıları belli aralıklarla yapıyoruz. Bunun sebebi şudur, biz siyaseti halka hizmet için yapıyoruz, halka hizmet edersek hakka da hizmet edeceğimize inanıyoruz. Bu durum bizim siyaseten örnek aldığımız en temel ilkelerden biridir. Gece gündüz, ikbal için değil bu milletin duasını almak için siyeset yapıyoruz. Allah bize verdiği ömrü hizmet yapalım diye vermiş. Bundan dolayı çok büyük sorumluluğumuz var. Siyeset hizmet için yapılmaz ise fitneye dönüşür. O yüzden ne yaptığımızı ve yapacağımızı iyi bilmemiz gerekiyor.

8 yıldır büyük bedeller ödedeik. Hatta partimizi kapatmaya kadar varan zokluklarla karşılaştık ama daima milletimize doğruları söyledik. Biz bu toplantıları geleneksel olarak yapıyoruz. Demokrasilerde söz ve karar milletindir. Diğer yerlerde aramak çağdışı bir anlayıştır. Biz gücümüzü milletten aldık aramızadaki bağı kuvvetlendirdik. Türkiye’de tek parti olarak üst üste 2 seçimi kazandık ve 2011 de de kazanacağız.

Bizim parti olarak anlayışımız, başta başbakanımız olmak üzere yapacağımız her işte işin doğrusunu söylemek tir. Göreve geldiğimizden beri bu ülke için lafın doğrusunu ve işin doğrusunu yapmaya çalışıyoruz. Milletimizi ve ülkemizi sıkıntıya sokacak hiçbir işin içinde, ortasında ve kenarında olmadık olmayacağız.

Son zamanlarda Orta Doğuda yaşananları görüyoruz. Biz herşeyi halkla beraber yapıyoruz. Orda Doğudaki ülkeler halkla bütünleşmediği için bu durumlara geldi. Biz seçim değil gelecek nesilleri düşünerek siyaset yapıyoruz, eğer bunu düşünmezsek günübirlik olarak siyeset yapıyoruz demektir. Biz bu topraklarda yaşamız ve ebediyete kadar yaşayacak olan bir milletin evlatlarıyız. Bu konuda Milletimiz bizi iyi anladı ve inşallah anlamayada devam edecektir.

Bizim felsefemiz doğruları söylemek ve yanlışları ayırt etmektir. Demokrasilerde millet olmadan demokrasi olmaz. En sıkıntılı günlerde bile millet bize anladı.

Isparta’da siyaset yapıyorsunuz, hizmet yapıyorsunuz. Bizde Isparta için eğitim, sağlık ve diğer konularda her tütlü hizmet verik ve vermeye devam edeceğiz.
Örneğin Isparta’ya yeni adliye sarayı yaptık, açılışana dahi gelmedik. Çünkü siyaset hizmet için yapılır yoksa kuru sözden ibarettir. Biz yeni bir çizgi çekmeye çalışıyoruz.

Biz 8 yıllık iktirarımız dönemind en zor kararları aldık, almayada devam edeceğiz. Biz milletimizidüşünerek yola çıktık ve düşünmeyede devam edeceğiz.

Biz 2025’de dünyada 10 ülke arasına gireceğiz, bunun için çalışıyoruz ve çalışmaya da devam edeceğiz.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum