Gelecekleri İçin Fidan Diktiler

Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP ) kapsamında, gerçekleştirilen proje ile Mehmet Tönge mahallesinde fidan dikimi gerçekleştirildi.

Yayınlanma:
Gelecekleri İçin Fidan Diktiler

Çocuklarla birlikte paylaşmayı, şefkatli olmayı, çocukların geleceğe yönelik beklentilerinde karşılama anlamında gerçekleştirilen projeye ilgi büyüktü. Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP ) kapsamında, gerçekleştirilen proje kapsamında, Mehmet Tönge
Mahallesinde, yüzlerce fidan dikimi 520 öğrenci tarafından yapıldı.

Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada “Toplum destekli polislik çalışmalarımız uzun yıllardır devam ediyor. 2014 yılı içerisinde de değişik projelerimiz var. Bu diktiğimiz fidanlar dev projenin sadece bir ayağıydı. Çocuklarla birlikte paylaşmayı, şefkatli olmayı, çocukların geleceğe yönelik beklentilerinde karşılama anlamında çeşitli kurum ve kuruluşlarla birlikte hareket ettiğimiz bir proje Emniyet Genel Müdürlüğünün sağladığı hibe doğrultusunda 2014 yılında 22 ayrı faaliyet gerçekleştirdik. Fidan dikim şenliğini 520 öğrenci ile gerçekleştirdik. Bu fidan dikimleri esnasında çocuklarımıza kendi kişisel güvenliklerini nasıl sağlayacaklarını anlatıyoruz. 2014 yılı sonuna kadar bu projeler devam edecek.
Okullarımızdan belirlenen öğrencilerimizle birlikte, doğayı yeşillendirmek için bugün bu projede bir araya geldik” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların sonunda öğrenciler, öğretmenleri eşliğinde fidan diktiler. Fidan dikiminin ardından ise öğrenciler, hep birlikte kendilerine ikram edilen ekmek arası dönerden yediler.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.