Gelecekte Siz De Yer Alın

www.itso.org sitesindeki anketimizi doldurarak Isparta ekonomisi hakkındaki görüşlerinizi bizimle paylaşın. Birlikte geleceği kucaklayalım.

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Şubat 2014 09:44
Gelecekte Siz De Yer Alın

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası’nın Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı 2013 Yılı Doğrudan Faaliyet Mali Desteği Kapsamında desteklenen "Isparta Sektörel Görünüm Raporu ve 2023 Strateji Belgesi’nin hazırlanması Projesi" çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Proje kapsamında Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Ispartalı hemşehrilerimizin Isparta Ekonomisi 2023 yılı stratejilerini şekillendirirken görüş ve önerileriyle 2023 strateji Belgesi’nin hazırlanmasına katkı sağlaması amacıyla anket düzenlendi.

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Metin Çelik, www.itso.org sitesinde yer alan anketi doldurmaya tüm Ispartalıları davet etti. Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Metin Çelik, 2023 yılını birlik ve beraberlik içinde daha güçlü bir Isparta yaratmak için tüm hemşehrilerimize "Gelecekte Siz de Yer alın" adında bir kampanya ile görüşlerini bizimle paylaşmaya davet ettiklerini belirterek" Katılımcı bir anlayışıyla Isparta ekonomisine yön veren bir çalışma yapıyoruz ve görüşleriniz bizim için çok önemli. Gelin www.itso.org sitemizdeki anketi cevaplandırarak geleceğe yaşanan ve yaşatan marka şehir Isparta vizyonumuzla birlikte yön verelim " dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.