Gelendost Belediyesi Emitt'te

24-27 Ocak 2013 tarihleri arasında TÜYAP’ta 17. kez düzenlenecek olan Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT fuarına katılan Gelendost Belediyesi, EMİTT fuarına yine damgasını vurdu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Ocak 2013 10:30
Gelendost Belediyesi Emitt'te
Gelendost Belediyesi standında adeta bayram havası yaşanıyor. İstanbul’da yaşayan Gelendost’lular standı bir dakika bile boş bırakmıyor. Siyaset, Sanat ve İş Dünyasının renkli simaları Standa renk kattı. Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Türkan Şoray, Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah, Volkan Konak, Devlet Hava Meydanları Genel Müdürü Orhan Birdal standı ziyaret edenler arasında yer aldı.
Ziyaret edenlerin ortak sözü ise;  "Gelendost Elması Kalitesi ve Aroması Bakımından Eşi Benzeri yok’’ oldu.

Gelendost Belediye Başkanı Özel Kalemi Mustafa Özmen Gelendost elmasını Türk Sinemasının eskimeyen efsanesi Türkan Şoray'a ikram etti. Gelendost Elmasının tadına hayran kaldığını söyleyen Türkan Şoray; ''Ben ömrümde böyle güzel, böyle lezzetli ve böyle sulu elma yemedim. Gelendost Elması gerçekten harika'' dedi.
Karadeniz’in Efsane Sesi Volkan Konak ise Gelendost Elmasını ilk defa tadına bakıyorum ve kalitesi tartışılmaz en kısa zamanda Gelendost’u ziyaret etmek istiyorum dedi.
 
25 Ocak 2013 tarihinde Gelendost Belediyesi’nin öncülüğünde Gelendost’tan haraket edecek olan otobüs ile yaklaşık 50 kişilik ekip fuara gelecek ve hem Gelendost Belediyesinin standını hemde diğer katılımcılarının standını ziyaret edecek.

Gelen Misafirler ile tek tek ilgilenen Gelendost Belediye Başkanı Halim Kıyak ise  ‘Fuar bu yıl oldukça renkli biz Gelendost Belediyesi olarak ayrı bir stant aldık. Ama bu stantta Sadece Gelendost’u, Gelendost Elmasını, Miryokefalon Zaferini değil Ispartamızı, Sütçülerimizi, Atabeyimizi ve diğer ilçelerimizi de tanıtıyoruz ve Gelen ziyaretçilerimiz Gelendost Elmasının kalitesini gördükçe kendileri duygu ve düşüncelerini ifade ediyorlar. Burada bir çok Elma’dan yapılan ürünlerimizi misafirlerimize ulaştırıyoruz. Gelendost’lu hemşerilerimiz bizi burada hiç yalnız bırakmıyor.Destek veriyorlar, hepsine teşekkür ediyorum.’’dedi. 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum