Gelendost Belediyesi Şampiyonluğa Aday

Milli Eğitim Bakanlığının Projesi olan Okullar Hayat Olsun Projesi Kapsamında düzenlenen voleybol turnuvasında Gelendost Belediyesi bütün dikkatleri üzerine çekti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Aralık 2012 18:16
Gelendost Belediyesi Şampiyonluğa Aday

Turnuvanın ilk maçından galip ayrılan Gelendost Belediyesi, ikinci maçta da Gelendost Şehit Erhan Çakmak İÖO takımını mağlup etti.

Turnuva’da bütün dikkatleri üzerine çeken Gelendost Belediyesi şampiyonrluğa aday gösteriliyor. Belediye Başkanı Halim Kıyak’ın her işinde başarılı olduğunu söyleyen Gelendostlular ise, “Belediye Başkanımız Halim Kıyak olduğu sürece Hem Gelendost’umuz hem de Belediyemizin voleybol takımı şampiyon olacaktır. Başkanımız her işinde başarılı olduğu gibi Bu turnuvada da başarılı olacak” dediler.

Takımın maçlarında onlara destek ve taktikler veren Belediye Başkanı Halim Kıyak ise; ’Her zaman dediğim gibi ilk önce işte prensip ve takım ruhu olmalı.Personelimiz antremanlarını yapıyor ve başarılı bir takım ruhu ile galip geliyor.Belediyemiz de öyle her işinde başarılı.Geçen döneme göre yüzlerce kat başarılı ben Gelendost’u ve Personelimi çok seviyorum ve her zaman onların ve halkımın yanındayım” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.