Gelendost Belediyesi ve Gelendost MYO El Ele

Gelendost Meslek Yüksek Okulu Gıda Teknolojisi Bölümü öğrencilerinin hazırladıkları ve Gelendost Belediye Başkanlığının desteklediği ‘Bir Oyuncak Bir Çok Oyuncak’ isimli projeleri geçtiğimiz gün gerçekleştirildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Mart 2013 14:05
Gelendost Belediyesi ve Gelendost MYO El Ele

Proje Kapsamında ilk önce Süleyman Demirel Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Mehmet Numan Tamer’i makamında ziyaret ettiler.

Öğrencilerin böyle sosyal sorumluk projelerinden memnuniyet duyduklarını dile getiren Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Mehmet Numan proje kapsamında öğrencilerin yanında olduklarını ve ne yapılması gerekiyorsa yapacaklarını söyledi.Öğrencilerin isteği olan Merkez de gerçekleştirilecek olan Bahar Şenlikleri kapsamında Gelendost’ta da bir etkinlik yapılmasını istediler. Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Mehmet Numan bunun için çalışma yapacaklarını belirtti.

Merkez Kampüsü ve Gıda Mühendisliğini bölümünü inceleyen ekip daha sonra Isparta Çocuk Yuvasını ziyaret ettiler.

Duygulu anların yaşanmasına neden olan proje hakkında bir açıklama yapan Gelendost Meslek Yüksek Okulu Türk Dili Okutmanı Suat Kabar ve Öğr.Gör.M.Selcen Coşkun ; ‘Öğrencilerimizin bu anlamlı projelerinde bizlerde onlara destek veriyoruz.Güzel bir proje çıkardılar.Bizlerden maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen Gelendost Belediye Başkanı Sn.Halim Kıyak’a teşekkür ediyoruz’’Dediler.

Proje ile ilgili açıklama yapan Gelendost Meslek Yüksek Okulu Gıda Teknolojisi 1.Sınıf 2.Öğretim Öğrencisi Mustafa Özmen, ‘Arkadaşlarımızla böyle bir proje hazırladık ve sosyal sorumluluk bilincinin artması için böyle etkinliklerimiz gün geçtikçe artacak.

Bizlere destek veren başta Sayın Belediye Başkanımız Halim Kıyak’a, Okul Müdürümüz Doç.Dr.Selda Tekin Özan’a,Türk Dili Okutmanımız Suat Kabar’a,Öğr.Gör.M.Selcen Coşkun ve Bölüm Başkanımız Dr.Hidayet Sağlam’a teşekkürlerimi sunuyorum dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.