Gelendost Hayaline Kavuşuyor

İlçedeki Ziraat Bankası’nın kapanmasının ardından her platformda bankanın yeniden açılması için mücadele veren Belediye Başkanı Halim Kıyak’ın çalışmaları sonuç veriyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Şubat 2013 16:50
Gelendost Hayaline Kavuşuyor

Gelendost’ta kapanan Ziraat Bankası’nın yeniden açılması için çeşitli platformlarda çaba harcayan Belediye Başkanı Halim kıyak’ın çabaları sonuç vermeye başladı.

Ziraat Bankası Antalya Bölge Müdür Recep Özdemir ve Ziraat Bankası Antalya Bölge Başkanı Abdurrahman Yılmaz Gelendost Belediye Başkanı Halim Kıyak’ı makamında ziyaret etti.

Ziraat Bankası’nın yeniden ilçeye açılması için incelemeler yapan banka yetkilileri Belediye Başkanı Halim Kıyak’ı makamında ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu.

Başkan Kıyak, belediye olarak üzerlerine ne düşüyorsa yapmaya hazır oldukjlarını belirterek “İlçemizin Ziraat Bankası’na yeniden kavuşması için biz her şeyi yapmaya hazırız. Yer konusunda da herhangi bir sıkıntı yok. Nereyi isterlerse verebiliriz” dedi.

Belediye Başkanı Halim Kıyak, çeşitli girişimlerin ardından son olarak AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu ile konuyu Antalya’da özel bir görüşmede gündeme getirmiş ve destek istemişti. Kıyak, “Bu konuda bize destek veren herkese teşekkür ediyoruz. Ziraat Bankası'nın ilçemize açılmasında emeği geçen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu'ya AK Parti Isparta Milletvekillerimize, İl ve ilçe teşkilatımıza sonsuz teşekkür ederim. Emeği geçenlere sonsuz teşekkür ediyoruz" dedi.

Banka yetkililerinin ziyareti sırasında AK Parti Gelendost İlçe Başkanı Sacit Cengiz, CHP İl Genel Meclisi Üyesi Lokman Kumcu’da hazır bulundu.

Ziyaretin ardından banka yetkilileri Belediye Hizmet Binası’nın birinci katında ve Belediye İş Hanında incelemelerde bulundu. Yapılacak değerlendirmelerin ardından yer tespiti sonrası bankanın hizmete girmesi bekleniyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum