Gelendost Her Geçen Gün Güzelleşiyor

Gelendost Belediye Başkanı Halim Kıyak, kendisine ulaşılamadığını, ilçede durumun vahim olduğunu, suların kesik olduğunu, yolların bozuk olduğunu iddia edenlere cevap verdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Aralık 2013 12:45
Gelendost Her Geçen Gün Güzelleşiyor

Kendisine ulaşılamadığını, ilçede durumun vahim olduğunu, suların kesik olduğunu, yolların bozuk olduğunu iddia edenlere inat Gelendost Belediye Başkanı Halim Kıyak, "Telefon numaram 0 554 500 32 00, bana sıkıntısı olan, problemi olan, derdi olan bütün Gelendostlu vatandaşlarımız 24 saat arayıp, ulaşabilirler" dedi.

Isparta'nın Gelendost İlçesi'nde son günlerde su kesintisi yaşanıyor yönündeki spekülasyonlara İlçe Belediye Başkanı Halim Kıyak son noktayı koydu. İlçenin herhangi bir bölgesinde kesinlikle su kesintisi olmadığını ifade eden Başkan Kıyak, cep telefonunun 24 saat açık olduğunu belirtti.
Kendisine isteyen herkesin her an ulaşabileceğine dikkat çeken Başkan Kıyak, Gelendost'ta son zamanlarda çok güzel çalışmalara imza atıldığını, bu çalışmaların gelecek dönemde de devam edeceğini söyledi.

Kıyak, bu tür spekülasyonların muhalif kesim tarafından seçim öncesi belediyeyi ve ilçeyi yıpratmak istediklerini söyleyerek, "Muhalifler bu tür haberleri yaptırıyor ancak, ilçemizin adını kötülüyorlar. Su kesintisi yokken, var denilerek haber yaptırılması gerçekten de ilçemiz adına üzücü. Muhalifler, alt yapı çalışmaları sırasında bozulan yollardaki çamuru çekip haberini yaptırarak ilçemizin adını kötülemeye çalışmışlardı. Şimdi alt yapımız tamam,yollarımız asfaltı, bunların neden fotoğraflarını çekip göndermiyorlar. İlçemiz her geçen gün daha da güzelleşiyor.

Yapılan hizmetleri çekemeyenler bu tür karalamalarla beni, ekibimi ve belediyemizi ve her şeyden önce ilçemizi yıpratmaya çalışıyorlar. Ancak hak yerini bulur. Gelendost halkımız her şeyin farkında. Yapılanı, yapılmayanı, iyiyi ve kötüyü ayırt edebiliyor. Ben bu yapılan olumsuz haberleri halkımızın sağ duyusuna bırakıyorum" dedi.

Başkan Kıyak, her zaman halkla iç içe olduğunu, fırsat buldukça esnaf ve ev ziyaretleri yaptığını, özellikle öğrencilerden büyük ilgi gördüğünü söyledi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum