Gelendost İYİ Olacak!

Gelendost İYİ Olacak!

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Aralık 2018 15:01
Gelendost İYİ Olacak!

Gelendost Belediyesi’nde 5 yıl görev yaptıktan sonra Yalvaç’ta Vakıf Müdürlüğü ve İş Geliştirme ve Girişimcilik Merkezinde yöneticilik yapan Mustafa Özmen, İYİ Parti’den Gelendost Belediye Başkan Aday Adayı oldu. Özmen’in parolası ise “Gelendost İYİ Olacak”


Gelendost Belediyesinde 5 yıl görev yaptıktan sonra kısa bir süre Yalvaç Belediyesi’nde çalışan ve ardından Yalvaç’ta Vakıf Müdürlüğü ve İş Geliştirme ve Girişimcilik Merkezi yöneticiliği yapan genç isim Mustafa Özmen, Gelendost Belediye Başkan Aday Adayı oldu.

Hafta sonu İYİ Parti İl Merkezi’ne kalabalık bir gurupla gelen Özmen, başvurusunu İl Başkanı Özgür Tandoğan’a teslim etti.

Özmen, burada partililere hitaben yaptığı konuşmada; “Şu salona bakınca, gözlerinizdeki ışıltıyı, yüreğinizdeki sıcaklığı hissedince doğru yerde ve iyi insanlarla olduğumun bir kez daha farkına vardım. Hepiniz Hoş geldiniz. İYİ Partimizden Gelendost Belediye Başkanlığı Aday Adayı olmam nedeniyle katılımlarınızdan dolayı hepinize sevgi saygı ve şükranlarımı sunuyorum. 2019 Mahalli İdareler Seçiminin Gelendost’umuza, Isparta’mıza ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Gelendost’a bugüne kadar hizmet eden bir çivi çakan taş üstüne taş koyan herkese huzurlarınızda teşekkür ediyor, Kalbi Gelendost için çarpan Gelendost’a hizmet etmek için yola çıkan aday adayı arkadaşlarıma başarılar diliyorum” dedi.

Kendisini tanıtan Özmen, “1989 Gelendost Doğumluyum. İlk ve Orta Öğrenimimi Gelendost İlçemizde tamamladıktan sonra Lise eğitimimi Yalvaç Atatürk Anadolu Lisesinde tamamladım. Üniversite Eğitimimi Süleyman Demirel Üniversitesi Gıda Teknolojisi bölümünü bitirdim. 2009 yılında Gelendost Belediyesinde 5 yıl görev yaptım. Daha sonra Yalvaç Belediyesi’nde kısa süreli bir görevimin ardından son 4 yıldır Yalvaç ilçemizde Vakıf Müdürlüğü ve İş Geliştirme ve Girişimcilik Merkezinde yönetici olarak çalıştım. 25 Ekim 2017 tarihinde Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener’in liderliğinde kurulan ve Medeniyet Yolunun Taşlarını sadece Cesurlar döşer sözü ile çıktığı bu kutsal yolda olmaktan ilk günden beri gurur ve onur duyuyorum” diye konuştu.



Gelendost’un iktidar partisinin nimetlerinden faydalanamadığını ileri süren Özmen, “Gelendost ne yazık ki şu güne kadar İktidar Partisinin nimetlerinden faydalanamadı. Gelendost’ta Ak Parti Dönemlerinde her zaman geriye gitti. Gelendost Sevdalısı bir kardeşiniz olaraktan Önce Yüce Rabbimin izni daha sonra sizlerin de desteği ile İyi Belediyecilik Projelerimizi Gelendost’a kazandıracağız. Birilerini değil hepinizi kucaklayacağım. Ben değil, Biz olacağız. Kim Olursa olsun hangi siyasi görüşe sahip olursa olsun Gelendost Sevdası, Türkiye Sevdalısı herkese gönlüm, kapımız sonuna kadar açıktır. Sayın Genel Başkanımızın da söylediği gibi size bir şarkıyı hatırlatacağım AK Partililer bir şarkı söylüyorlardı Beraber yürüdük biz bu yollarda diye o şarkıyı bitirdiler yeni bir türkü var söylenen çok manidar Aşağıdan yukarıdan yolun sonu görünüyor. Yolumuz aydın olsun, birlik ve beraberliğimiz daim, Gelendost İYİ Olsun” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.