Gelendost Köy Oldu

Gelendost Köy Oldu

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Şubat 2016 11:44
Gelendost Köy Oldu

CHP Gelendost İlçe Başkanı Mehmet Dereli ilçedeki banka şubesi ve Adliye’nin kapatılmasının ardından Gelendost’tun köye dönüştüğünü söyledi. Dereli ilçedeki vatandaşların işlerini halledebilmek Yalvaç’a gitmek zorunda kaldıklarını söyleyerek “Yalvaç’a giden Geledendostlu orada en az 50-100 lira para bırakıyorlar. Oradaki esnaf para kazanıyor, Gelendost’taki esnaf da sinek avlıyor” dedi

Gelendost’taki banka şubesi ve adliyenin kapatılmasının ilçeye büyük darbe vurduğunu belirten CHP Gelendost İlçe Başkanı Mehmet Dereli “Gelendost bir ilçeydi. Ancak şimdi köy. AK Parti iktidarı Gelendost’tan Ziraat Bankası’nı kaldırdı. Adliye’yi de kaldırdı. İlçemizi Yalvaç’a bağlı bir kasaba haline getirdi. Ama halen ilçe görünümde. Adliye’yi kaldıran AK Parti iktidarıdır. Şimdi Yalvaç’ta Adliye önünde şov yapıyorlar. Adliye’de 10 dakika oturduğunuzda en çok Gelendostluyu görüyorsunuz” diye konuştu.

GELENDOST ESNAFI SİNEK AVLIYOR
Gelendost halkının en küçük veraset ilamı işinde dahi Yalvaç’a gitmek zorunda kaldığını söyleyen Dereli “Yalvaç’a giden Gelendostlu orada en az 50-100 lira para bırakıyorlar. Oradaki esnaf para kazanıyor, Gelendost’taki esnaf da sinek avlıyor. Bundan utanması gerekenler gidip orada şov yapıyorlar. Gelendost’u bu hale getirenleri kınıyorum” şeklinde konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum