Gelendost Şahlanacak

Gelendost makus talihini yeniyor. Belediye Başkanı Halim Kıyak’ın girişimleriyle şahlanmaya hazırlanan Gelendost’ta 2 fabrika kuruluyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Ocak 2013 15:52
Gelendost Şahlanacak

Türkiye’nin elma bahçesi Gelendost sloganı ile yola çıkan Halim Kıyak, 1 milyon TL’lik araç parkuru ile 70 km.lik alt yapıya başladı. Bazen çamur, bazen toz sıkıntıları yaşansa da Gelendostlular modern kanalizasyon sisteminin İlçelerine kazandırılması yönünde Belediye Başkanı Halim Kıyak’a teşekkür ediyor. Vatandaşlar; “Belediye Başkanımızdan Allah razı olsun önceden yapılmayan Alt yapı sistemini ilçemize kazandırdı. Her büyük başarı elde edilirken mutlaka zorlukları olacaktır. Ama bu sorunlar geçicidir. Başkanımız eminiz ki bu kanalizasyon çalışmaları bittikten sonra her yeri asfalt yada kilit parke taşı ile döşeyip Gelendost’un kanayan yarası olan Alt yapı sorununa son verecektir. Başkanımız 10 yıl önce yada 5 yıl önce yapılacak olan projeyi yapıyor ki kendisinin çalışmalarını geçmiş dönemlerinden biliyoruz onun aldığı araçların, yaptığı hizmetlerin üzerine taş konulmadı göreve geldi yine kendisi yapıyor. Gelendost’a kazandırıyor. Biz bu çalışmalardan memnunuz” diyerek düşüncelerini ifade ettiler. İlçenin alt yapısına önem veren Başkan Kıyak, asfalt sezonunun başlamasıyla birlikte ilçenin ana halterlerini asfaltlamaya başlayacaklarını belirtti.

Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu’na ilçeye olan katkılarından ötürü sonsuz teşekkür eden Gelendost Belediye Başkanı Halim Kıyak: “Sayın Rektörümüz ilçemize destek oluyor. şu anda 1050 öğrencimiz var. Bizde yeni bir Meslek Yüksek Okulu binası kuruyoruz. Bu sayede öğrenci sayımız iki bini geçecek. Ben 10 yıl önce de Belediye Başkanlığı yaptım. Üzülerek söylüyorum ki ben ilçeyi nerede bıraktıysam onun gerisinde aldım. İlçeye doğru dürüst hiçbir şey yapılmamış. 2009 yılında tekrar Başkan seçildikten sonra belediyeyi harekete geçirdik. Alt yapı çalışmalarını başladık. İlçemizin güzel görünmesi için çevre düzenlemesine başladık. Bu asli hizmetlerimizin yanı sıra asfalt plenti fabrikası, taş ocağı ve meyve paketleme fabrikası kuracağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum