Gelendost Tek Başına EMİTT’te

Gelendost Belediyesi ilçenin değerlerini ve tarihini tanıtmak için bu yıl tek başına EMİTT fuarında olacak.

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Ocak 2013 17:27
Gelendost Tek Başına EMİTT’te

Fuarlarda tanıtım konusunda iddialı olan ve her yıl sık sık Fuarlara katılan Gelendost Belediyesi EMITT Fuarında bu yıl 12. Salonda yerini tek başına aldı. Türkiye'nin en kaliteli ve en güzel elmaları olan Gelendost Elmasını ve sürpriz ürünlerini,Şanlı tarihi olan Miryokefalon zaferini anlatacak olan Gelendost Belediyesi bu yıl gene adından sıkça söz ettirecek.

Geçen Yıl ki fuarda Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Japon Başkonsolos Shiho İSHİKAWA ve bir çok akademisyen Gelendost standını ziyaret etmişti.Belediye Başkanı Halim KIYAK yaptığı açıklamada : 'Bu yıl tek başımıza katılıyoruz Gelendost'u ve Isparta'mızı en iyi şekilde tanıtacağız.Geçen yıl ki fuarlar da Isparta Standının canlanmasına ve daha hareketli olmasını sağlayan Belediyemiz standını bu yıl Tek başımıza ziyaretçilerle buluşturacağız.Çalışmalarımız bu yıl daha hızlı geçen yıla ek olarak bir çok ürünlerimizi ziyaretçilerimizi buluşturacağız.Gelen dost'lu ve Ispartalı hemşehrilerimizi standımıza bekliyoruz dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.