Gelendost’ta Bağımlılıkla Mücadele Semineri Verildi

Gelendost’ta Bağımlılıkla Mücadele Semineri Verildi

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Kasım 2018 15:50
Gelendost’ta Bağımlılıkla Mücadele Semineri Verildi

Sunumunu Yeşilay Derneği Eğitim Başkanı Sosyolog Ahmet Aydın’ın gerçekleştirdiği seminere, Gelendost ilçesindeki İlkokul, Ortaokul ve Liselerde eğitim gören yaklaşık 500 öğrenci ile aileleri katıldı.

Gelendost Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından, son yıllarda Ülkemizin en büyük sorunlarının başında gelen uyuşturucu madde kullanımı her türden bağımlılıkla ilgili olarak, risk grubunda yer alan öğrencilerde farkındalık yaratmak, onları bu hususta uyarmak ve Velilerini bilgilendirerek gerekli tedbirleri en başından almak gayeleri ile Madde Kullanımı ve her türden Bağımlılıkla Mücadele konularında Seminer verildi. Sunumunu Yeşilay Derneği Eğitim Başkanı&Sosyolog Ahmet Aydın’ın gerçekleştirdiği seminere, Gelendost ilçesindeki İlkokul, Ortaokul ve Liselerde eğitim gören yaklaşık 500 öğrenci ile aileleri katıldı. Sohbet ortamında geçen seminerde öğrencilere yaş gruplarına göre eğitim verildi ve hediyeler dağıtıldı.

Seminer sonrası Gelendost Kaymakamı Fatih Çevik’i makamında ziyaret eden Sosyolog Ahmet Aydın ve İlçe Spor Müdürü Mehmet Deniz, Toplumla ve gençlikle kucaklaşmayı, onları her türlü zararlı alışkanlıklardan ve bağımlılıklardan korumayı ve kurtarmayı hedefleyen birçok faaliyeti Gelendost İlçesinde birlikte gerçekleştireceklerini belirterek, bu hassas konuda hiçbir desteklerini esirgemedikleri ve gerekli çalışmaların yapılmasını yakından takip ederek, çalışmalara fiilen katıldıkları için Gelendost Kaymakamı Fatih Çevik’e teşekkür ettiler.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.