Gelendost’ta Bir Ayda 491 Bin Liralık Trafik Cezası Kesildi

Gelendost’ta Bir Ayda 491 Bin Liralık Trafik Cezası Kesildi

Yayınlanma:
Gelendost’ta Bir Ayda 491 Bin Liralık Trafik Cezası Kesildi

Gelendost İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından geçen Ocak Ayı içerisinde yapılan faaliyetler kapsamında 3 aranan şahıs yakalandı.

Yapılan uygulamalarda 2 Bin 388 şahıs ve 613 araç sorgulandı. 2 araç trafikten men edilirken toplamda 491 Bin 610 TL cezai işlem uygulandı. 5326 sayılı kabahatler kanunu 35.madde (sarhoşluk) muhalefetten 1.954 TL idari para cezası uygulandı. 6458 sayılı yabancılar ve uluslararası koruma kanununa (102/1-C) muhalefetten 11 Bin 409 TL idari para cezası ve 1774 SK 17. Madde Ek-1 muhalefetten 47 Bin 303 TL idari para cezası uygulandı.

Bilgilendirme çalışmaları kapsamında ise, KADES-Mal Varlığına Karşı İşlenen Suçlar ve Telefon Dolandırıcılığı broşür dağıtımı ve bilgilendirme çalışmaları yapıldı.

Okullara Bilgilendirme Faaliyetleri kapsamında ve Meslek Tanıtımı ile ilgili; Anaokulunda anasınıfı öğrencilerine polislik mesleği ve ekip arabası tanıtıldı. Trafik kuralları ve yabancılara karşı nasıl davranmaları gerektiği ile ilgili bilgilendirme yapılarak, öğrencilere çikolata ikram edildi. Ayrıca Gençlik Spor Müdürlüğünde yaklaşık 150 öğrenciye trafik konularında; yaya yol güvenliği, emniyet kemeri/kask takımı ve genel asayiş konularında bilgilendirme yapıldı.



Instagram'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

Facebook'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

X'de bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.